Lifestyle coaching: haal het meeste uit jezelf

Iedereen heeft wel bepaalde doelen in zijn leven. Of je nu wilt afvallen, stress wilt verminderen of aan je gezondheid wilt werken: het kan allemaal met behulp van een lifestyle coach. Deze coach begeleidt jou van A tot Z en zorgt ervoor dat alle facetten van jouw leven voor geluk en gezondheid zorgen. Dat betekent dat je coach zich niet alleen bezighoudt met jouw emotionele ontwikkeling, maar ook met gezonde voeding en sport. Door al deze elementen perfect op elkaar af te stemmen, behaal jij jouw doelen in een mum van tijd.

innovate-personal-training-lifestyle-coach-4

Een voedingsplan op maat

Een belangrijk onderdeel waar een life coach zich mee bezighoudt, is jouw voedingspatroon. Voeding heeft namelijk een ontzettend grote impact op hoe je je voelt. Des te beter je voedingspatroon bij jouw lichaam past, des te gelukkiger je door het leven zal gaan. Daarom wordt er een op maat gemaakt voedingsplan voor je samengesteld. In dit plan vind je adviezen voor ontbijt, lunch en diner, maar leer je ook over gezonde snacks die geschikt zijn voor jouw lichaam. Hierbij wordt er natuurlijk ook rekening gehouden met hoeveel je sport, of je wilt afvallen of dat je juist meer spieren wilt kweken. Dankzij uitgebreide variatielijsten kan je iedere dag weer iets gezonds klaarmaken, zonder dat je jezelf beperkt hoeft te voelen. Bovendien zorgt een goede lifestyle coach ervoor dat je geen tijdelijk dieet volgt, maar dat je je nieuwe gezonde levensstijl permanent vast kunt houden.

innovate-personal-training-lifestyle-coach-2

Persoonlijke verbeterpunten

Zijn er zaken die je graag anders zou willen zien in je leven? Heb je veel last van stress en ben je op zoek naar meer rust? Of merk je dat je chronisch te weinig slaapt? Dit zijn persoonlijke verbeterpunten die ook allemaal aan bod komen tijdens jouw sessies met een lifecoach. Tijdens persoonlijke gesprekken ontdek je samen welke verbeterpunten je allemaal hebt en wordt er een plan van aanpak opgesteld. Wat kan je doen om je leven zo aangenaam mogelijk in te richten? Moet je veranderingen maken in je dagelijkse routine? Of merk je dat je extra hulp nodig hebt om van slechte gewoontes af te komen? Al deze vragen komen aan bod, zodat jij langzaam maar zeker kunt gaan werken aan een gezonde en gelukkige toekomst.

Een gezond lichaam

Een life coach richt zich niet alleen maar op jouw persoonlijke ontwikkeling. Ook je lichamelijke ontwikkeling staat centraal. Een gezond en fit lichaam is namelijk een van de beste manieren om positief in het leven te staan. Daarom staat training ook centraal tijdens jouw traject bij een lifecoach. Er wordt een persoonlijk sportschema samengesteld, zodat je ook de kans krijgt om te werken aan je sportieve doelen. Met behulp van personal training word je keer op keer gemotiveerd om het meeste uit je lichaam te halen. Zo zie je in een mum van tijd resultaten, waardoor je je voortaan alleen maar energieker voelt. Bij lifestyle coaching mag sport dus absoluut niet ontbreken.

 • 5 star review  Na mijn operatie aan beide benen was ik enigszins angstig om weer te gaan sporten. Wat kan ik wel al doen en wat moet ik nog laten? Dit was de reden dat ik graag onder begeleiding wilde gaan sporten, zodat ik zelf zicht zou krijgen welke oefeningen ik al kon doen zonder klachten. Romeo was direct enthousiast en verdiepte in mijn blessure, zodat hij mij goed kon begeleiden. Door de personal training raakte ik enorm gemotiveerd om weer lekker te sporten. Met zijn begeleiding kon ik ook zelf in de fitness aan de slag. De personal training was voor mij het begin om weer volop in beweging te zijn. Minimaal in de fitness, maar wel weer vol op de mat. Romeo, bedankt voor je begeleiding de afgelopen maanden.

  thumb Tessa van Meerkerk
  10 July 2018
 • 5 star review  Ken je dat? Alles lekker vinden qua eten, grote fan van chocola zijn, sporten niks aan vinden en toch af willen vallen? Een half jaar geleden besloot ik iets aan m’n gewicht te doen en heb contact met Romeo opgenomen. Na een fijn gesprek heeft hij een voedingsschema voor mij op maat gemaakt. En wat denk je? Ik at te weinig?! Nu 6 maanden verder, weinig gesport, genoten in het weekend en 6 kg afgevallen!!! Geen gezeur dat ik MOET gaan sporten, maar gewoon de spiegel voor houden. Dat is wat Romeo doet... dank je wel!! �

  thumb Chantal Giesbertz
  20 August 2018
 • 5 star review  Goede begeleiding. Niet meer of minder dan nodig is en het resultaat zal niet van Romeo afhangen maar van jezelf. Voedingsadviezen zijn prima, goede afstemming en op maat gemaakt. Geldt trouwens ook voor de trainingsschema's, mijn conditie is in twee maanden enorm verbeterd en ik zit strakker in mijn vel dan in jaren. Belangrijker nog, ik voel me sterker en gezonder. Thanks en op naar het volgende schema over een maandje of twee.

  thumb Olaf van der Tier
  10 June 2017
 • 5 star review  Ze zijn goed bezig �

  thumb Anneke Dominicus
  12 April 2018
 • 5 star review  De begeleiding is doelgericht, motiverend en effectief. Doordat er gekeken wordt naar jou persoonlijke voorkeuren en doelen als basis van de begeleiding, zul je al snel de effectiviteit merken.

  thumb Richard Dijl
  6 November 2017
 • positive review  Sinds een maand aan het trainen bij Innovate bij de groepslessen onder begeleiding van Jasper. De lessen zijn superleuk en afwisselend. Ik merk dat ik elke week sterker en fitter wordt. Al veel geleerd en kijk er elke week naar uit om weer te gaan trainen.

  thumb Maaike Stet
  10 November 2018
 • positive review  Als bedrijf zijn wij gestart met het Personal Training Traject voor onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk om ons lijf gezond en sterk te houden. Zeker met het fysieke beroep als Haarstylisten. Romeo en Jasper begeleiden ons hierin m.b.t sporten, coaching en voedingsadvies. Wij zijn heel tevreden met hun werkwijze, en raden het zeker aan om op deze manier te investeren in medewerkers en /of je eigen lijf!

  thumb Jessica Groenendal
  9 August 2019
 • 5 star review  Super Jasper! Weer een leuke bootcamp!

  thumb Ella van Oorschot
  1 February 2018
 • positive review  Het is met de begeleiding van Romeo makkelijk te doen wat je eigenlijk wilt: gewoontes aannemen voor een lichamelijk en geestelijk gezonder leven.

  thumb Rixt de Jong
  5 November 2018
 • 5 star review  Enthousiast met perfecte inzet en weet goed waar hij mee bezig is en hoe die dingen aan moet pakken.

  thumb Danny Marinissen
  31 January 2017
KLAAR MET NIET FIT ZIJN? NEEM CONTACT OP!