Lifestyle coaching: haal het meeste uit jezelf

Iedereen heeft wel bepaalde doelen in zijn leven. Of je nu wilt afvallen, stress wilt verminderen of aan je gezondheid wilt werken: het kan allemaal met behulp van een lifestyle coach. Deze coach begeleidt jou van A tot Z en zorgt ervoor dat alle facetten van jouw leven voor geluk en gezondheid zorgen. Dat betekent dat je coach zich niet alleen bezighoudt met jouw emotionele ontwikkeling, maar ook met gezonde voeding en sport. Door al deze elementen perfect op elkaar af te stemmen, behaal jij jouw doelen in een mum van tijd.

innovate-personal-training-lifestyle-coach-4

Een voedingsplan op maat

Een belangrijk onderdeel waar een life coach zich mee bezighoudt, is jouw voedingspatroon. Voeding heeft namelijk een ontzettend grote impact op hoe je je voelt. Des te beter je voedingspatroon bij jouw lichaam past, des te gelukkiger je door het leven zal gaan. Daarom wordt er een op maat gemaakt voedingsplan voor je samengesteld. In dit plan vind je adviezen voor ontbijt, lunch en diner, maar leer je ook over gezonde snacks die geschikt zijn voor jouw lichaam. Hierbij wordt er natuurlijk ook rekening gehouden met hoeveel je sport, of je wilt afvallen of dat je juist meer spieren wilt kweken. Dankzij uitgebreide variatielijsten kan je iedere dag weer iets gezonds klaarmaken, zonder dat je jezelf beperkt hoeft te voelen. Bovendien zorgt een goede lifestyle coach ervoor dat je geen tijdelijk dieet volgt, maar dat je je nieuwe gezonde levensstijl permanent vast kunt houden.

innovate-personal-training-lifestyle-coach-2

Persoonlijke verbeterpunten

Zijn er zaken die je graag anders zou willen zien in je leven? Heb je veel last van stress en ben je op zoek naar meer rust? Of merk je dat je chronisch te weinig slaapt? Dit zijn persoonlijke verbeterpunten die ook allemaal aan bod komen tijdens jouw sessies met een lifecoach. Tijdens persoonlijke gesprekken ontdek je samen welke verbeterpunten je allemaal hebt en wordt er een plan van aanpak opgesteld. Wat kan je doen om je leven zo aangenaam mogelijk in te richten? Moet je veranderingen maken in je dagelijkse routine? Of merk je dat je extra hulp nodig hebt om van slechte gewoontes af te komen? Al deze vragen komen aan bod, zodat jij langzaam maar zeker kunt gaan werken aan een gezonde en gelukkige toekomst.

Een gezond lichaam

Een life coach richt zich niet alleen maar op jouw persoonlijke ontwikkeling. Ook je lichamelijke ontwikkeling staat centraal. Een gezond en fit lichaam is namelijk een van de beste manieren om positief in het leven te staan. Daarom staat training ook centraal tijdens jouw traject bij een lifecoach. Er wordt een persoonlijk sportschema samengesteld, zodat je ook de kans krijgt om te werken aan je sportieve doelen. Met behulp van personal training word je keer op keer gemotiveerd om het meeste uit je lichaam te halen. Zo zie je in een mum van tijd resultaten, waardoor je je voortaan alleen maar energieker voelt. Bij lifestyle coaching mag sport dus absoluut niet ontbreken.

 • 5 star review  Goede begeleiding. Niet meer of minder dan nodig is en het resultaat zal niet van Romeo afhangen maar van jezelf. Voedingsadviezen zijn prima, goede afstemming en op maat gemaakt. Geldt trouwens ook voor de trainingsschema's, mijn conditie is in twee maanden enorm verbeterd en ik zit strakker in mijn vel dan in jaren. Belangrijker nog, ik voel me sterker en gezonder. Thanks en op naar het volgende schema over een maandje of twee.

  thumb Olaf van der Tier
  6/10/2017
 • 5 star review  Iemand die weet waar hij mee bezig is! Enthousiast en gedreven.

  thumb Sabine de Kraker-Richard
  1/21/2017
 • 5 star review  Ken je dat? Alles lekker vinden qua eten, grote fan van chocola zijn, sporten niks aan vinden en toch af willen vallen? Een half jaar geleden besloot ik iets aan m’n gewicht te doen en heb contact met Romeo opgenomen. Na een fijn gesprek heeft hij een voedingsschema voor mij op maat gemaakt. En wat denk je? Ik at te weinig?! Nu 6 maanden verder, weinig gesport, genoten in het weekend en 6 kg afgevallen!!! Geen gezeur dat ik MOET gaan sporten, maar gewoon de spiegel voor houden. Dat is wat Romeo doet... dank je wel!! �

  thumb Chantal Giesbertz
  8/20/2018
 • 5 star review  Hij is erg eerlijk en heeft geduld. Heb je een bepaald doel dan gaat hij er samen met jou ook echt voor. Hij denkt met je mee naar de juiste oplossingen voor jouw wensen. Wat ik daarnaast ook echt een pluspunt vond was dat hij altijd super snel reageert. Zijn passie voor dit vak zie je ook terug in zijn lessen. Top!

  thumb Veerle Dieleman
  8/20/2017
 • 5 star review  Als je meer rendement uit je leven wil halen ❤️💪🏻

  thumb Reza Geleedst
  1/20/2018
 • 5 star review  Zeer tevreden over de personal training van Romeo, heb vanmiddag de laatste training gehad en kan het nu zelf gaan doen, alleen dan vaker per week. Hij geeft je veel tips, omtrent de oefeningen en ook voeding. Regelmatig is er een weegmoment. Bovendien weet hij al vlug wat je wel en niet aan kan en probeert hiermee ook voldoende rekening te houden of hier op in te spelen! Ondanks de goede begeleiding van Romeo, moet je het zelf doen en dat is niet altijd met evenveel doorzettingsvermogen en gewenst resultaat gegaan. Maar nu weet ik wel hoe ik oefeningen op de juiste manier kan doen e.d. Kortom, erg tevreden!

  thumb Jos van den Booren
  12/19/2017
 • 5 star review  Enthousiast met perfecte inzet en weet goed waar hij mee bezig is en hoe die dingen aan moet pakken.

  thumb Danny Marinissen
  1/31/2017
 • 5 star review  Romeo geeft duidelijke uitleg over voeding en ook de hoe en wat en waarom wel en waarom niet.. zeer gedreven en positief persoon die weet waar hij over praat en wat hij doet !!

  thumb Kabouter Remco
  1/21/2017
 • positive review  Het is met de begeleiding van Romeo makkelijk te doen wat je eigenlijk wilt: gewoontes aannemen voor een lichamelijk en geestelijk gezonder leven.

  thumb Rixt de Jong
  11/05/2018
 • 5 star review  Na mijn operatie aan beide benen was ik enigszins angstig om weer te gaan sporten. Wat kan ik wel al doen en wat moet ik nog laten? Dit was de reden dat ik graag onder begeleiding wilde gaan sporten, zodat ik zelf zicht zou krijgen welke oefeningen ik al kon doen zonder klachten. Romeo was direct enthousiast en verdiepte in mijn blessure, zodat hij mij goed kon begeleiden. Door de personal training raakte ik enorm gemotiveerd om weer lekker te sporten. Met zijn begeleiding kon ik ook zelf in de fitness aan de slag. De personal training was voor mij het begin om weer volop in beweging te zijn. Minimaal in de fitness, maar wel weer vol op de mat. Romeo, bedankt voor je begeleiding de afgelopen maanden.

  thumb Tessa van Meerkerk
  7/10/2018
KLAAR MET NIET FIT ZIJN? NEEM CONTACT OP!