De personal trainer voor Goes

Woon je in Goes en heb je het gevoel dat je wel iets aan je conditie kan doen? Zie je het niet zitten om in een sportschool aan de slag te gaan of ben je bang dat je daar niet het doorzettingsvermogen voor hebt? Dan is het goed om eens te overwegen een personal trainer in te schakelen. Een personal trainer steunt jou waar het nodig is, zorgt ervoor dat je door blijft zetten en stelt samen met jou een programma op waarmee jij beter in je vel komt te zitten. Bij Innovate Personal Training in Goes ben je aan het juiste adres voor een personal trainer die ervoor zorgt dat jij je beter gaat voelen dan ooit tevoren. Een personal trainer die niet alleen maar aan je fysieke conditie werkt, maar die ook zorgt dat je jezelf mentaal beter gaat voelen.

innovate-personal-training-trainer-goes

Verantwoord werken aan jezelf

Ben jij op zoek naar een personal trainer in Goes die je gaat helpen om je beter te voelen? Bij ons vind je ervaren trainers die samen met jou gaan bekijken hoe we jou het beste in vorm gaan krijgen. We vinden het belangrijk om dit op een verantwoorde wijze te doen. Je krijgt bij ons persoonlijke begeleiding van trainers die er alles aan doen om je te motiveren je grenzen te verleggen. We helpen je daarbij niet alleen maar met begeleiding bij trainingsoefeningen, we geven je ook voedingsadvies en leefstijltips. Als jij namelijk echt succesvol aan de slag wil met training, dan is het belangrijk om ook buiten onze sportschool aan jezelf te werken. Met een beter voedingspatroon en een andere levensstijl zorg je ervoor dat je met je training nog meer effect behaalt.

personal-trainer-goes-innovate

Maak je eigen plan voor een beter leven

Word jij ’s ochtends wakker met een futloos gevoel dat de rest van de dag eigenlijk niet echt overgaat? Als jij zorgt dat je jezelf beter voelt dan kun je hier grote veranderingen in aanbrengen. Met een betere conditie, een goed voedingspatroon en een andere levensstijl zorg je ervoor dat je meer gaat genieten van de dagelijkse dingen. Wij hebben veel ervaring met het helpen van mensen op dit gebied. Merk jij dat je gebrek aan conditie of te hoge gewicht een belemmering zijn voor jouw levensplezier? Wij zorgen er dan samen met jou voor dat er belangrijke veranderingen komen in je leven. Samen met jou stellen we een plan op dat je helemaal op het lijf is geschreven.

Meer weten over Innovate Personal Training?

Als jij meer wil weten over de mogelijkheden die je bij ons hebt, dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. Hier vind je uitgebreide informatie over onze manier van werken, onze locatie en over de mensen die bij ons werken. Zo krijg je een goede indruk van wat je mag verwachten van onze manier van personal training.

 • 5 star review  Goede begeleiding. Niet meer of minder dan nodig is en het resultaat zal niet van Romeo afhangen maar van jezelf. Voedingsadviezen zijn prima, goede afstemming en op maat gemaakt. Geldt trouwens ook voor de trainingsschema's, mijn conditie is in twee maanden enorm verbeterd en ik zit strakker in mijn vel dan in jaren. Belangrijker nog, ik voel me sterker en gezonder. Thanks en op naar het volgende schema over een maandje of twee.

  thumb Olaf van der Tier
  10 June 2017
 • positive review  Hele fijne groepslessen met duidelijke uitleg van Jasper! Allerlei oefeningen voor al je spieren! Zowel Cardio als kracht! Weer gaan sporten na 2 zwangerschappen, en viel in het begin erg tegen! Maar dat gaat nu hartstikke goed! Echt een aanrader als je wil sporten met support!

  thumb Anne-Fleur Van Loon-de Jonge
  10 November 2018
 • 5 star review  Heeft verstand van zaken en zeer fijn in de omgang. Alles wat je van een personal trainer mag verwachten!

  thumb Sjoerd Schrijver
  6 January 2017
 • 5 star review  Na mijn operatie aan beide benen was ik enigszins angstig om weer te gaan sporten. Wat kan ik wel al doen en wat moet ik nog laten? Dit was de reden dat ik graag onder begeleiding wilde gaan sporten, zodat ik zelf zicht zou krijgen welke oefeningen ik al kon doen zonder klachten. Romeo was direct enthousiast en verdiepte in mijn blessure, zodat hij mij goed kon begeleiden. Door de personal training raakte ik enorm gemotiveerd om weer lekker te sporten. Met zijn begeleiding kon ik ook zelf in de fitness aan de slag. De personal training was voor mij het begin om weer volop in beweging te zijn. Minimaal in de fitness, maar wel weer vol op de mat. Romeo, bedankt voor je begeleiding de afgelopen maanden.

  thumb Tessa van Meerkerk
  10 July 2018
 • 5 star review  Hij is erg eerlijk en heeft geduld. Heb je een bepaald doel dan gaat hij er samen met jou ook echt voor. Hij denkt met je mee naar de juiste oplossingen voor jouw wensen. Wat ik daarnaast ook echt een pluspunt vond was dat hij altijd super snel reageert. Zijn passie voor dit vak zie je ook terug in zijn lessen. Top!

  thumb Veerle Dieleman
  20 August 2017
 • 5 star review  Enthousiast met perfecte inzet en weet goed waar hij mee bezig is en hoe die dingen aan moet pakken.

  thumb Danny Marinissen
  31 January 2017
 • 5 star review  Gedreven met passie, dik 5 sterren verdiend!

  thumb Levi Oranje
  21 January 2017
 • positive review  Innovate is een professioneel bedrijf met goed personeel die veel kennis hebben. Ze zorgen er daadwerkelijk voor dat je je doelen bereikt! Zeer zeker een aanbeveling!

  thumb Marcel Schipper
  12 February 2019
 • 5 star review  Ze zijn goed bezig �

  thumb Anneke Dominicus
  12 April 2018
 • positive review  Het is met de begeleiding van Romeo makkelijk te doen wat je eigenlijk wilt: gewoontes aannemen voor een lichamelijk en geestelijk gezonder leven.

  thumb Rixt de Jong
  5 November 2018
KLAAR MET NIET FIT ZIJN? NEEM CONTACT OP!