De personal trainer voor Zeeland

Je hebt een druk leven. Je hebt stress van je werk, hebt geen tijd om goed te eten en ook die dagelijkse beweging schiet er een beetje bij in. Je voelt jezelf niet optimaal en zou hier graag eens wat aan doen. Dan is het goed om contact op te nemen met Innovate Personal Training. Bij ons vind je namelijk een team dat klaar staat om ervoor te zorgen dat jij straks weer een stuk beter in je vel zit. Dat jij jezelf weer prettig voelt en dat je met veel meer energie het dagelijks leven tegemoet gaat treden.

personal-trainer-zeeland-innovate

Wat doet een personal trainer?

Als jij jezelf inschrijft bij Innovate, dan beginnen we ermee om eens met je kennis te maken. Zien wie je bent, maar vooral ook waar jij denkt dat de problemen in je leven zitten. Een personal trainer doet namelijk meer dan je alleen maar begeleiden bij het doen van goede sportoefeningen. De gepassioneerde personal trainers van Innovate willen je namelijk ook motiveren, zorgen dat je jezelf niet alleen fit, maar ook vitaal gaat voelen. We stellen voor jou niet alleen maar een programma op waarmee je gewicht kwijtraakt, we kunnen zoveel meer voor je betekenen. Je krijgt bij ons de persoonlijke aanpak, waarbij we je constant uitdagen om je grenzen te verleggen. We staan klaar met voedingsadvies, geven je leefstijltips en begroeten je graag bij een van onze dynamische workshops. Alles om ervoor te zorgen dat jij met een lekker gevoel weer naar buiten stapt.

innovate-personal-training-trainer-zeeland

Advies op maat

Als je besluit om aan de slag te gaan met onze personal trainer voor Zeeland, dan zet je een belangrijke stap naar een beter leven. Bij ons vind je mensen die staan te popelen om je te helpen. Gediplomeerde personal trainers die ervaring hebben met het begeleiden van mensen met allerlei verschillende wensen. Ben je niet tevreden met je gewicht en wil je afvallen, of juist aankomen? Dan helpen we je niet alleen maar door middel van training, maar ook door het opstellen van een persoonlijk voedingsplan. Want de echte uitdaging komt eigenlijk pas als je op je streefgewicht bent. Hoe zorg je er namelijk voor dat je ook op dit gewicht blijft? Het is niet eenvoudig om sterker, gezonder en fitter te worden. Bij ons ben je in goede handen. We motiveren je om jezelf in te blijven zetten, maar houden hierbij wel goed je grenzen in de gaten. Jouw gezondheid staat bij ons altijd voorop.

Aan de slag met een personal trainer

We gaan graag eens met je om tafel zitten om te bekijken hoe wij jou kunnen helpen. We vinden het belangrijk om je goed te leren kennen, zodat we een goed, duidelijk plan voor je op kunnen stellen. Wil je hier meer over weten? Maak dan een afspraak met ons. Of kijk even op onze website om meer te weten te komen over Innovate Personal Training in Zeeland.

 • positive review  Innovate is een professioneel bedrijf met goed personeel die veel kennis hebben. Ze zorgen er daadwerkelijk voor dat je je doelen bereikt! Zeer zeker een aanbeveling!

  thumb Marcel Schipper
  12 February 2019
 • 5 star review  Super Jasper! Weer een leuke bootcamp!

  thumb Ella van Oorschot
  1 February 2018
 • 5 star review  Top, goede begeleiding, veel kennis en wil je vooruit gang boeken dan ben je bij romeo aan het goede adres

  thumb Marjo Van't Veer
  14 June 2017
 • 5 star review  Romeo is deskundig, enthousiast en 100% gemotiveerd!

  thumb Hans van den Boom
  21 January 2017
 • positive review  Sinds een maand aan het trainen bij Innovate bij de groepslessen onder begeleiding van Jasper. De lessen zijn superleuk en afwisselend. Ik merk dat ik elke week sterker en fitter wordt. Al veel geleerd en kijk er elke week naar uit om weer te gaan trainen.

  thumb Maaike Stet
  10 November 2018
 • positive review  Specialisten op gebied van voeding, training en gedrag! Hebben mij de juiste tools aangeleerd voor een gezonder en fitter leven. Zeker een aanrader

  thumb Leander Van der Reest
  24 August 2019
 • 5 star review  Enthousiast met perfecte inzet en weet goed waar hij mee bezig is en hoe die dingen aan moet pakken.

  thumb Danny Marinissen
  31 January 2017
 • 5 star review  Heeft verstand van zaken en zeer fijn in de omgang. Alles wat je van een personal trainer mag verwachten!

  thumb Sjoerd Schrijver
  6 January 2017
 • 5 star review  Hij is erg eerlijk en heeft geduld. Heb je een bepaald doel dan gaat hij er samen met jou ook echt voor. Hij denkt met je mee naar de juiste oplossingen voor jouw wensen. Wat ik daarnaast ook echt een pluspunt vond was dat hij altijd super snel reageert. Zijn passie voor dit vak zie je ook terug in zijn lessen. Top!

  thumb Veerle Dieleman
  20 August 2017
 • 5 star review  Goede begeleiding. Niet meer of minder dan nodig is en het resultaat zal niet van Romeo afhangen maar van jezelf. Voedingsadviezen zijn prima, goede afstemming en op maat gemaakt. Geldt trouwens ook voor de trainingsschema's, mijn conditie is in twee maanden enorm verbeterd en ik zit strakker in mijn vel dan in jaren. Belangrijker nog, ik voel me sterker en gezonder. Thanks en op naar het volgende schema over een maandje of twee.

  thumb Olaf van der Tier
  10 June 2017
KLAAR MET NIET FIT ZIJN? NEEM CONTACT OP!