Ik zoek een personal trainer

Heb je recentelijk naar een personal trainer gezocht? Of nagedacht om te gaan trainen met een personal trainer? Wij helpen je! Of je nu puur om de sport wilt trainen of een personal trainer en voedingscoach wilt gaan consulteren: hier vind je wat je zoekt – een goede personal trainer.

Een personal trainer zoeken is allang niet meer iets voor de rijken en BN’ers. Veel ‘gewone’ mensen ontdekken de voordelen ten opzichte van zelfstandig werken in de sportschool. Zeker de combinatie met een voedingscoach is een zeer goede investering. Trainen met een personal trainer is zeker geen luxe – het is een verstandige beslissing.

innovate-personal-trainer-2

Personal trainer gezocht – mits betaalbaar?

Veel mensen denken: ik zoek een personal trainer, maar weten vervolgens niet hoe ze het beste een goede personal trainer kunnen vinden, of wat de kosten zijn. Je kunt zo vaak en intensief trainen met jouw personal trainer als je zelf wilt. Je kunt kiezen voor de combinatie personal trainer en voedingscoach. Dit beïnvloedt uiteraard de kosten. We begrijpen dat dit een belangrijk aspect is.

Er kleven veel voordelen aan trainen met personal trainer. Zo kan een personal trainer precies vaststellen waar jouw leerpunten zitten. Een goede personal trainer motiveert en helpt je door de moeilijke momenten.

innovate-personal-trainer-1

Personal trainer en voedingscoach in één

Naast een workout moeten sommigen ook hun voedingspatroon aanpassen. Dat is waarom de combinatie van een personal trainer en voedingscoach zo waardevol is. Niet iedere goede personal trainer is ook bevoegd om voedingsadviezen te geven. Als je dus graag met je eetpatroon aan de slag is, kun je het beste een personal trainer zoeken die ook op dit gebied gediplomeerd is.

We horen van veel mensen die een personal trainer gezocht hebben, dat het in de huidige markt moeilijk is om de beste personal trainer te vinden. Het is namelijk zo dat iedereen zich ‘personal trainer’ mag noemen. Om een goede personal trainer te vinden moet je dus weten waar je op moet letten.

Trainer gezocht…

Een van onze mensen sprak laatst een klant. “Ik zoek een personal trainer”, zei ze. Ze was verbaasd toen we met haar gingen zitten om al haar behoeften door te nemen. Maar trainen met een personal trainer is maatwerk, dat begint al bij de intake. Voor ons is ‘personal trainer gezocht’ het startsein om klanten precies te bieden waar zij naar op zoek zijn. Mocht trainen met personal trainer om een of andere reden niet de beste oplossing zijn, dan horen de klanten dit ook. Soms denken ze dat ze een personal trainer zoeken, maar zijn ze bijvoorbeeld beter af bij een diëtist. Wij werven geenklanten puur om het werven!

innovate-personal-trainer

Eerste afspraak met een goede personal trainer

Deze algemene pagina geeft basisinformatie over trainen met deze personal trainer. Specifieke personal trainer informatie, die vaak over een personal trainer gezocht wordt, moet in een persoonlijk gesprek worden gegeven. Mensen die een personal trainer zoeken moeten daarom op enig moment toch een afspraak maken. Een persoonlijke klik met de personal trainer is immers ook belangrijk. Het is het waard als je gericht kunt trainen met jouw personal trainer.

Start NU met trainen

Blijf dus niet langer denken “ik zoek een personal trainer”, maar en ga zo snel mogelijk trainen met personal trainer. Dan ga jij fit de zomer in. Het antwoord op de vraag “ik zoek een personal trainer” vind je op deze website! Neem geen genoegen met een minder goede personal trainer; kijk rond en besef: “Ik zoek een personal trainer die ook mijn mindset verandert”. Veel mensen hebben ook de zoektocht afgelegd en gingen je voor. In veel gevallen wordt gekozen voor een combinatie personal trainer en voedingscoach, misschien heb je al eerder een personal trainer gezocht en daar niet aan gedacht. Maar trainen met een personal trainer is meer dan alleen gewichten heffen, een personal trainer is er voor jouw gezondheid!

 • 5 star review  Goede begeleiding. Niet meer of minder dan nodig is en het resultaat zal niet van Romeo afhangen maar van jezelf. Voedingsadviezen zijn prima, goede afstemming en op maat gemaakt. Geldt trouwens ook voor de trainingsschema's, mijn conditie is in twee maanden enorm verbeterd en ik zit strakker in mijn vel dan in jaren. Belangrijker nog, ik voel me sterker en gezonder. Thanks en op naar het volgende schema over een maandje of twee.

  thumb Olaf van der Tier
  6/10/2017
 • positive review  Het is met de begeleiding van Romeo makkelijk te doen wat je eigenlijk wilt: gewoontes aannemen voor een lichamelijk en geestelijk gezonder leven.

  thumb Rixt de Jong
  11/05/2018
 • 5 star review  Super Jasper! Weer een leuke bootcamp!

  thumb Ella van Oorschot
  2/01/2018
 • 5 star review  Romeo geeft duidelijke uitleg over voeding en ook de hoe en wat en waarom wel en waarom niet.. zeer gedreven en positief persoon die weet waar hij over praat en wat hij doet !!

  thumb Kabouter Remco
  1/21/2017
 • 5 star review  Voor mij is Romeo een enorme steun! Ik volg het voedingsprogramma. Als het even niet meezit weet hij precies dat te zeggen waardoor ik weer gemotiveerd ben om ervoor te gaan. Deze keer heb ik vertrouwen dat ik mijn doel echt ga behalen. Hij is oprecht geintereseerd en luistert naar je. Dat is voor mij het belangrijkst.

  thumb Anja van Ginneken
  10/26/2017
 • positive review  Sinds ik bij Innovate train, eerst als personal training en nu in smalle group training, zit ik merkbaar lekkerder in mijn vel. De overtollige kilo's zijn eraf en mijn spierkracht en souplesse zijn duidelijk beter. De trainingen zijn altijd erg goed opgebouwd en er wordt goed meegedacht naar een alternatieve oefening bij eventuele lichamelijke klachten. De sfeer is gemoedelijk en gezellig, er wordt serieus getraind, maar er is ook altijd ruimte voor een lolletje. Kortom, zeker een aanrader!

  thumb Evelien Philipse
  4/14/2019
 • 5 star review  Hij is erg eerlijk en heeft geduld. Heb je een bepaald doel dan gaat hij er samen met jou ook echt voor. Hij denkt met je mee naar de juiste oplossingen voor jouw wensen. Wat ik daarnaast ook echt een pluspunt vond was dat hij altijd super snel reageert. Zijn passie voor dit vak zie je ook terug in zijn lessen. Top!

  thumb Veerle Dieleman
  8/20/2017
 • positive review  Sinds een maand aan het trainen bij Innovate bij de groepslessen onder begeleiding van Jasper. De lessen zijn superleuk en afwisselend. Ik merk dat ik elke week sterker en fitter wordt. Al veel geleerd en kijk er elke week naar uit om weer te gaan trainen.

  thumb Maaike Stet
  11/10/2018
 • 5 star review  Enthousiast met perfecte inzet en weet goed waar hij mee bezig is en hoe die dingen aan moet pakken.

  thumb Danny Marinissen
  1/31/2017
 • 5 star review  Ken je dat? Alles lekker vinden qua eten, grote fan van chocola zijn, sporten niks aan vinden en toch af willen vallen? Een half jaar geleden besloot ik iets aan m’n gewicht te doen en heb contact met Romeo opgenomen. Na een fijn gesprek heeft hij een voedingsschema voor mij op maat gemaakt. En wat denk je? Ik at te weinig?! Nu 6 maanden verder, weinig gesport, genoten in het weekend en 6 kg afgevallen!!! Geen gezeur dat ik MOET gaan sporten, maar gewoon de spiegel voor houden. Dat is wat Romeo doet... dank je wel!! �

  thumb Chantal Giesbertz
  8/20/2018
KLAAR MET NIET FIT ZIJN? NEEM CONTACT OP!