Ik zoek een personal trainer

Heb je recentelijk naar een personal trainer gezocht? Of nagedacht om te gaan trainen met een personal trainer? Wij helpen je! Of je nu puur om de sport wilt trainen of een personal trainer en voedingscoach wilt gaan consulteren: hier vind je wat je zoekt – een goede personal trainer.

Een personal trainer zoeken is allang niet meer iets voor de rijken en BN’ers. Veel ‘gewone’ mensen ontdekken de voordelen ten opzichte van zelfstandig werken in de sportschool. Zeker de combinatie met een voedingscoach is een zeer goede investering. Trainen met een personal trainer is zeker geen luxe – het is een verstandige beslissing.

innovate-personal-trainer-2

Personal trainer gezocht – mits betaalbaar?

Veel mensen denken: ik zoek een personal trainer, maar weten vervolgens niet hoe ze het beste een goede personal trainer kunnen vinden, of wat de kosten zijn. Je kunt zo vaak en intensief trainen met jouw personal trainer als je zelf wilt. Je kunt kiezen voor de combinatie personal trainer en voedingscoach. Dit beïnvloedt uiteraard de kosten. We begrijpen dat dit een belangrijk aspect is.

Er kleven veel voordelen aan trainen met personal trainer. Zo kan een personal trainer precies vaststellen waar jouw leerpunten zitten. Een goede personal trainer motiveert en helpt je door de moeilijke momenten.

innovate-personal-trainer-1

Personal trainer en voedingscoach in één

Naast een workout moeten sommigen ook hun voedingspatroon aanpassen. Dat is waarom de combinatie van een personal trainer en voedingscoach zo waardevol is. Niet iedere goede personal trainer is ook bevoegd om voedingsadviezen te geven. Als je dus graag met je eetpatroon aan de slag is, kun je het beste een personal trainer zoeken die ook op dit gebied gediplomeerd is.

We horen van veel mensen die een personal trainer gezocht hebben, dat het in de huidige markt moeilijk is om de beste personal trainer te vinden. Het is namelijk zo dat iedereen zich ‘personal trainer’ mag noemen. Om een goede personal trainer te vinden moet je dus weten waar je op moet letten.

Trainer gezocht…

Een van onze mensen sprak laatst een klant. “Ik zoek een personal trainer”, zei ze. Ze was verbaasd toen we met haar gingen zitten om al haar behoeften door te nemen. Maar trainen met een personal trainer is maatwerk, dat begint al bij de intake. Voor ons is ‘personal trainer gezocht’ het startsein om klanten precies te bieden waar zij naar op zoek zijn. Mocht trainen met personal trainer om een of andere reden niet de beste oplossing zijn, dan horen de klanten dit ook. Soms denken ze dat ze een personal trainer zoeken, maar zijn ze bijvoorbeeld beter af bij een diëtist. Wij werven geenklanten puur om het werven!

innovate-personal-trainer

Eerste afspraak met een goede personal trainer

Deze algemene pagina geeft basisinformatie over trainen met deze personal trainer. Specifieke personal trainer informatie, die vaak over een personal trainer gezocht wordt, moet in een persoonlijk gesprek worden gegeven. Mensen die een personal trainer zoeken moeten daarom op enig moment toch een afspraak maken. Een persoonlijke klik met de personal trainer is immers ook belangrijk. Het is het waard als je gericht kunt trainen met jouw personal trainer.

Start NU met trainen

Blijf dus niet langer denken “ik zoek een personal trainer”, maar en ga zo snel mogelijk trainen met personal trainer. Dan ga jij fit de zomer in. Het antwoord op de vraag “ik zoek een personal trainer” vind je op deze website! Neem geen genoegen met een minder goede personal trainer; kijk rond en besef: “Ik zoek een personal trainer die ook mijn mindset verandert”. Veel mensen hebben ook de zoektocht afgelegd en gingen je voor. In veel gevallen wordt gekozen voor een combinatie personal trainer en voedingscoach, misschien heb je al eerder een personal trainer gezocht en daar niet aan gedacht. Maar trainen met een personal trainer is meer dan alleen gewichten heffen, een personal trainer is er voor jouw gezondheid!

 • 5 star review  Heeft verstand van zaken en zeer fijn in de omgang. Alles wat je van een personal trainer mag verwachten!

  thumb Sjoerd Schrijver
  1/06/2017
 • 5 star review  Gedreven met passie, dik 5 sterren verdiend!

  thumb Levi Oranje
  1/21/2017
 • 5 star review  Goede begeleiding. Niet meer of minder dan nodig is en het resultaat zal niet van Romeo afhangen maar van jezelf. Voedingsadviezen zijn prima, goede afstemming en op maat gemaakt. Geldt trouwens ook voor de trainingsschema's, mijn conditie is in twee maanden enorm verbeterd en ik zit strakker in mijn vel dan in jaren. Belangrijker nog, ik voel me sterker en gezonder. Thanks en op naar het volgende schema over een maandje of twee.

  thumb Olaf van der Tier
  6/10/2017
 • positive review  Hele fijne groepslessen met duidelijke uitleg van Jasper! Allerlei oefeningen voor al je spieren! Zowel Cardio als kracht! Weer gaan sporten na 2 zwangerschappen, en viel in het begin erg tegen! Maar dat gaat nu hartstikke goed! Echt een aanrader als je wil sporten met support!

  thumb Anne-Fleur Van Loon-de Jonge
  11/10/2018
 • 5 star review  Zeer tevreden over de personal training van Romeo, heb vanmiddag de laatste training gehad en kan het nu zelf gaan doen, alleen dan vaker per week. Hij geeft je veel tips, omtrent de oefeningen en ook voeding. Regelmatig is er een weegmoment. Bovendien weet hij al vlug wat je wel en niet aan kan en probeert hiermee ook voldoende rekening te houden of hier op in te spelen! Ondanks de goede begeleiding van Romeo, moet je het zelf doen en dat is niet altijd met evenveel doorzettingsvermogen en gewenst resultaat gegaan. Maar nu weet ik wel hoe ik oefeningen op de juiste manier kan doen e.d. Kortom, erg tevreden!

  thumb Jos van den Booren
  12/19/2017
 • 5 star review  Als je meer rendement uit je leven wil halen ❤️💪🏻

  thumb Reza Geleedst
  1/20/2018
 • 5 star review  Super Jasper! Weer een leuke bootcamp!

  thumb Ella van Oorschot
  2/01/2018
 • 5 star review  Romeo is deskundig, enthousiast en 100% gemotiveerd!

  thumb Hans van den Boom
  1/21/2017
 • 5 star review  Enthousiast met perfecte inzet en weet goed waar hij mee bezig is en hoe die dingen aan moet pakken.

  thumb Danny Marinissen
  1/31/2017
 • 5 star review  Romeo geeft duidelijke uitleg over voeding en ook de hoe en wat en waarom wel en waarom niet.. zeer gedreven en positief persoon die weet waar hij over praat en wat hij doet !!

  thumb Kabouter Remco
  1/21/2017
KLAAR MET NIET FIT ZIJN? NEEM CONTACT OP!