Persoonlijke coaching

Op zoek naar de juiste trainings- en beweegoefeningen of de juiste voedingsadviezen? Kijk niet verder dan Innovate Personal Training – de beste personal training van Zeeland! Ons team is gespecialiseerd in persoonlijke samenwerkingen, waarbij we je op motiverende wijze uitdagen je grenzen te verleggen.

 

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom jij op zoek bent naar een persoonlijke coach voor afvallen of een persoonlijke fitness trainer. Misschien denk je dat je te zwaar bent en belemmert dit je leven op diverse, uiteenlopende wijzen. Wellicht voel je jezelf gewoon niet fit en heeft dat invloed op werk- of privésituatie. Of misschien wil je wel simpelweg meer uit je krachttrainingen halen. In al deze gevallen kan een persoonlijke fitness trainer of een persoonlijke fitness coach dé oplossing bieden – en met name personal coaching bij Innovate Personal Training.

 

Bij Innovate Personal Training werk je samen met een persoonlijke fitness coach of persoonlijke fitness trainer aan jouw persoonlijke doelen. Zo’n methode helpt je jouw gestelde doelen te bereiken. Een gezond voedingspatroon voor jezelf ontwikkelen, bijvoorbeeld. Of het doseren van je trainingsoefeningen. Persoonlijke coaching stelt je in staat om meer balans in je leven aan te brengen – of het nu gaat om het jezelf aanleren van een goed eetpatroon of het vermijden van stress en andere invloeden op je gemoedstoestanden. De mogelijkheden die een persoonlijke sportcoach jou biedt, zijn uiteenlopend en eindeloos!

innovate persoonlijke coach

Persoonlijke coach afvallen

Nu zijn er, zoals gezegd, verschillende doelen die je kunt hebben wanneer je persoonlijke coaching of een persoonlijke fitness trainer inschakelt, maar een van de belangrijkste daarvan is afvallen. Schakel een persoonlijke coach voor afvallen in wanneer jij een maximaal resultaat wil behalen door middel van training en voeding. Een persoonlijk coach afvallen helpt je niet alleen af te vallen, maar zorgt er ook voor dat je dit volhoudt. Erg belangrijk en niet voor iedereen weggelegd, maar jouw persoonlijke coach afvallen van Innovate Personal Training gaat je hier vanzelfsprekend optimaal mee helpen.

persoonlijke coach innovate

Persoonlijke sportcoach

Heeft jouw doel van een persoonlijke fitness coach benaderen in eerste instantie weinig te maken met voeding, maar wil je werken aan je spieropbouw? Ook dan ben je aan het juiste adres bij Innovate Personal Training. Een persoonlijke sportcoach helpt je een realistisch en maximaal resultaat te behalen. Je krijgt dan persoonlijke trainingen van een persoonlijke sportcoach of persoonlijke fitness coach. Deze let op je houding, maakt concrete afspraken en stemt alles compleet af op jouw wensen. En natuurlijk speelt een gezonde voeding daarbij ook een rol. Dat is nog eens iets anders dan een reguliere sportschool waar je nauwelijks wordt geholpen!

Persoonlijke coaching

Dringend op zoek naar een persoonlijke coach afvallen, een persoonlijke fitness coach, een persoonlijke fitness trainer of een persoonlijke sportcoach? Zoek niet verder dan Innovate Personal Training voor de beste persoonlijke coaching in Zeeland. We helpen je graag het voor jou ideale resultaat te behalen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via info@innovatepersonaltraining.nl of bel naar 0636295634. WhatsAppen mag ook. We bellen je die dag nog terug!

 • 5 star review  Ken je dat? Alles lekker vinden qua eten, grote fan van chocola zijn, sporten niks aan vinden en toch af willen vallen? Een half jaar geleden besloot ik iets aan m’n gewicht te doen en heb contact met Romeo opgenomen. Na een fijn gesprek heeft hij een voedingsschema voor mij op maat gemaakt. En wat denk je? Ik at te weinig?! Nu 6 maanden verder, weinig gesport, genoten in het weekend en 6 kg afgevallen!!! Geen gezeur dat ik MOET gaan sporten, maar gewoon de spiegel voor houden. Dat is wat Romeo doet... dank je wel!! �

  thumb Chantal Giesbertz
  20 August 2018
 • 5 star review  Top, goede begeleiding, veel kennis en wil je vooruit gang boeken dan ben je bij romeo aan het goede adres

  thumb Marjo Van't Veer
  14 June 2017
 • 5 star review  De begeleiding is doelgericht, motiverend en effectief. Doordat er gekeken wordt naar jou persoonlijke voorkeuren en doelen als basis van de begeleiding, zul je al snel de effectiviteit merken.

  thumb Richard Dijl
  6 November 2017
 • 5 star review  Romeo geeft duidelijke uitleg over voeding en ook de hoe en wat en waarom wel en waarom niet.. zeer gedreven en positief persoon die weet waar hij over praat en wat hij doet !!

  thumb Kabouter Remco
  21 January 2017
 • 5 star review  Na mijn operatie aan beide benen was ik enigszins angstig om weer te gaan sporten. Wat kan ik wel al doen en wat moet ik nog laten? Dit was de reden dat ik graag onder begeleiding wilde gaan sporten, zodat ik zelf zicht zou krijgen welke oefeningen ik al kon doen zonder klachten. Romeo was direct enthousiast en verdiepte in mijn blessure, zodat hij mij goed kon begeleiden. Door de personal training raakte ik enorm gemotiveerd om weer lekker te sporten. Met zijn begeleiding kon ik ook zelf in de fitness aan de slag. De personal training was voor mij het begin om weer volop in beweging te zijn. Minimaal in de fitness, maar wel weer vol op de mat. Romeo, bedankt voor je begeleiding de afgelopen maanden.

  thumb Tessa van Meerkerk
  10 July 2018
 • 5 star review  Voor mij is Romeo een enorme steun! Ik volg het voedingsprogramma. Als het even niet meezit weet hij precies dat te zeggen waardoor ik weer gemotiveerd ben om ervoor te gaan. Deze keer heb ik vertrouwen dat ik mijn doel echt ga behalen. Hij is oprecht geintereseerd en luistert naar je. Dat is voor mij het belangrijkst.

  thumb Anja van Ginneken
  26 October 2017
 • 5 star review  Zeer tevreden over de personal training van Romeo, heb vanmiddag de laatste training gehad en kan het nu zelf gaan doen, alleen dan vaker per week. Hij geeft je veel tips, omtrent de oefeningen en ook voeding. Regelmatig is er een weegmoment. Bovendien weet hij al vlug wat je wel en niet aan kan en probeert hiermee ook voldoende rekening te houden of hier op in te spelen! Ondanks de goede begeleiding van Romeo, moet je het zelf doen en dat is niet altijd met evenveel doorzettingsvermogen en gewenst resultaat gegaan. Maar nu weet ik wel hoe ik oefeningen op de juiste manier kan doen e.d. Kortom, erg tevreden!

  thumb Jos van den Booren
  19 December 2017
 • 5 star review  Super Jasper! Weer een leuke bootcamp!

  thumb Ella van Oorschot
  1 February 2018
 • positive review  Hele fijne groepslessen met duidelijke uitleg van Jasper! Allerlei oefeningen voor al je spieren! Zowel Cardio als kracht! Weer gaan sporten na 2 zwangerschappen, en viel in het begin erg tegen! Maar dat gaat nu hartstikke goed! Echt een aanrader als je wil sporten met support!

  thumb Anne-Fleur Van Loon-de Jonge
  10 November 2018
 • positive review  Specialisten op gebied van voeding, training en gedrag! Hebben mij de juiste tools aangeleerd voor een gezonder en fitter leven. Zeker een aanrader

  thumb Leander Van der Reest
  24 August 2019
KLAAR MET NIET FIT ZIJN? NEEM CONTACT OP!