Innovate: effectief sporten met personal trainer

Wil je graag aan je gezondheid, fitheid en conditie werken, maar weet je niet waar te beginnen of hoe je doelen te bereiken? Benoem dan Innovate tot je Persoonlijke Trainer (PT).

Samen met jou halen wij het maximum uit al je trainingen. We zorgen niet alleen voor een blessurevrije opbouw en begeleiding van de trainingssessies; we letten ook op je voeding en coachen je door de moeilijke momenten.
Geniet dus volop van onze professionele infrastructuren en kom trainen bij Innovate: in een aangepast programma, geheel op maat van jouw conditie en jouw gezondheid.

innovate-persoonlijke-trainer-2

Een personal trainer, hoe werkt dat?

Bij persoonlijke training is de persoonlijke band tussen jezelf en je trainer cruciaal. Daarom start jouw Innovate traject met een uitgebreid intakegesprek, waarin we meer dan de tijd nemen om elkaar te leren kennen. Tijdens dit gesprek zal je toekomstige trainer ook peilen naar je fitness wensen en doelen. Samen met jou worden die in een uitgewerkt traject gegoten, waarvan de voortgang maandelijks geëvalueerd wordt via meting, weging en feedback rondes. Desgewenst blijven onze trainers hiervoor zelfs onbeperkt beschikbaar. Ze volgen je voeding, trainingen en ontwikkeling op de voet en staan je onderweg bij met persoonlijke tips en tricks. De exclusieve Innovate PRO app krijg je er gratis bij. Zo haal je altijd en overal het maximum uit je traject.

innovate-persoonlijke-trainer-3

Wat doet jouw persoonlijke trainer?

Welja… Hij is persoonlijk. En door elke training op jouw lichaam en conditie af te stemmen, zul jij sneller betere resultaten zien. Zo simpel is het eigenlijk. Bovendien past de personal trainer zich hiervoor ook helemaal in in jouw dagelijks leven. Hij traint wanneer jij kunt. Hij staat klaar wanneer jij het nodig hebt.

Waarom heb je een personal trainer nodig?

Conditietraining, algehele fitness, afslanken, revalidatie, blessure-herstel… Er zijn veel verschillende redenen waarom je personal training kunt overwegen. Naast de redenen kunnen ook je doelen verschillen: sterker worden, mentaal groeien, recupereren, ontspannen… Alles kan. Dat is wat personal training persoonlijk maakt: wij volgen jouw motivaties en doelen. Wij jagen jouw dromen na. Zo kunnen wij veel doelgerichter werken en blijf jij altijd zeker van een weloverwogen, professionele aanpak, vrij van blessures.

Hoe kun jij beginnen sporten met personal trainer?

Dat is nog de gemakkelijkste stap van allemaal. Contacteer ons via 06 36 29 56 34, info@innovatepersonaltraining.nl of WhatsApp, en maak een afspraak. Wij ontvangen je graag aan de Hilleweg 23 voor een goed gesprek. Samen gieten wij daarna jouw doelen in een helder en effectief trainingsprogramma.
Red je het toch niet in je eentje? Denk dan misschien eens aan Duo PT (vanaf 40 € per uur) of Personal Group Training (vanaf 12,50 € per uur): 2 ideale alternatieven voor wie de voordelen van personal training wil combineren met de motivatiekracht van een groepsdynamiek.

 • 5 star review  Romeo is deskundig, enthousiast en 100% gemotiveerd!

  thumb Hans van den Boom
  1/21/2017
 • 5 star review  Na mijn operatie aan beide benen was ik enigszins angstig om weer te gaan sporten. Wat kan ik wel al doen en wat moet ik nog laten? Dit was de reden dat ik graag onder begeleiding wilde gaan sporten, zodat ik zelf zicht zou krijgen welke oefeningen ik al kon doen zonder klachten. Romeo was direct enthousiast en verdiepte in mijn blessure, zodat hij mij goed kon begeleiden. Door de personal training raakte ik enorm gemotiveerd om weer lekker te sporten. Met zijn begeleiding kon ik ook zelf in de fitness aan de slag. De personal training was voor mij het begin om weer volop in beweging te zijn. Minimaal in de fitness, maar wel weer vol op de mat. Romeo, bedankt voor je begeleiding de afgelopen maanden.

  thumb Tessa van Meerkerk
  7/10/2018
 • 5 star review  Heeft verstand van zaken en zeer fijn in de omgang. Alles wat je van een personal trainer mag verwachten!

  thumb Sjoerd Schrijver
  1/06/2017
 • positive review  Het is met de begeleiding van Romeo makkelijk te doen wat je eigenlijk wilt: gewoontes aannemen voor een lichamelijk en geestelijk gezonder leven.

  thumb Rixt de Jong
  11/05/2018
 • 5 star review  Ze zijn goed bezig �

  thumb Anneke Dominicus
  4/12/2018
 • 5 star review  Iemand die weet waar hij mee bezig is! Enthousiast en gedreven.

  thumb Sabine de Kraker-Richard
  1/21/2017
 • positive review  Hele fijne groepslessen met duidelijke uitleg van Jasper! Allerlei oefeningen voor al je spieren! Zowel Cardio als kracht! Weer gaan sporten na 2 zwangerschappen, en viel in het begin erg tegen! Maar dat gaat nu hartstikke goed! Echt een aanrader als je wil sporten met support!

  thumb Anne-Fleur Van Loon-de Jonge
  11/10/2018
 • positive review  Sinds een maand aan het trainen bij Innovate bij de groepslessen onder begeleiding van Jasper. De lessen zijn superleuk en afwisselend. Ik merk dat ik elke week sterker en fitter wordt. Al veel geleerd en kijk er elke week naar uit om weer te gaan trainen.

  thumb Maaike Stet
  11/10/2018
 • 5 star review  Enthousiast met perfecte inzet en weet goed waar hij mee bezig is en hoe die dingen aan moet pakken.

  thumb Danny Marinissen
  1/31/2017
 • 5 star review  Goede begeleiding. Niet meer of minder dan nodig is en het resultaat zal niet van Romeo afhangen maar van jezelf. Voedingsadviezen zijn prima, goede afstemming en op maat gemaakt. Geldt trouwens ook voor de trainingsschema's, mijn conditie is in twee maanden enorm verbeterd en ik zit strakker in mijn vel dan in jaren. Belangrijker nog, ik voel me sterker en gezonder. Thanks en op naar het volgende schema over een maandje of twee.

  thumb Olaf van der Tier
  6/10/2017
KLAAR MET NIET FIT ZIJN? NEEM CONTACT OP!