Innovate: effectief sporten met personal trainer

Wil je graag aan je gezondheid, fitheid en conditie werken, maar weet je niet waar te beginnen of hoe je doelen te bereiken? Benoem dan Innovate tot je Persoonlijke Trainer (PT).

Samen met jou halen wij het maximum uit al je trainingen. We zorgen niet alleen voor een blessurevrije opbouw en begeleiding van de trainingssessies; we letten ook op je voeding en coachen je door de moeilijke momenten.
Geniet dus volop van onze professionele infrastructuren en kom trainen bij Innovate: in een aangepast programma, geheel op maat van jouw conditie en jouw gezondheid.

innovate-persoonlijke-trainer-2

Een personal trainer, hoe werkt dat?

Bij persoonlijke training is de persoonlijke band tussen jezelf en je trainer cruciaal. Daarom start jouw Innovate traject met een uitgebreid intakegesprek, waarin we meer dan de tijd nemen om elkaar te leren kennen. Tijdens dit gesprek zal je toekomstige trainer ook peilen naar je fitness wensen en doelen. Samen met jou worden die in een uitgewerkt traject gegoten, waarvan de voortgang maandelijks geëvalueerd wordt via meting, weging en feedback rondes. Desgewenst blijven onze trainers hiervoor zelfs onbeperkt beschikbaar. Ze volgen je voeding, trainingen en ontwikkeling op de voet en staan je onderweg bij met persoonlijke tips en tricks. De exclusieve Innovate PRO app krijg je er gratis bij. Zo haal je altijd en overal het maximum uit je traject.

innovate-persoonlijke-trainer-3

Wat doet jouw persoonlijke trainer?

Welja… Hij is persoonlijk. En door elke training op jouw lichaam en conditie af te stemmen, zul jij sneller betere resultaten zien. Zo simpel is het eigenlijk. Bovendien past de personal trainer zich hiervoor ook helemaal in in jouw dagelijks leven. Hij traint wanneer jij kunt. Hij staat klaar wanneer jij het nodig hebt.

Waarom heb je een personal trainer nodig?

Conditietraining, algehele fitness, afslanken, revalidatie, blessure-herstel… Er zijn veel verschillende redenen waarom je personal training kunt overwegen. Naast de redenen kunnen ook je doelen verschillen: sterker worden, mentaal groeien, recupereren, ontspannen… Alles kan. Dat is wat personal training persoonlijk maakt: wij volgen jouw motivaties en doelen. Wij jagen jouw dromen na. Zo kunnen wij veel doelgerichter werken en blijf jij altijd zeker van een weloverwogen, professionele aanpak, vrij van blessures.

Hoe kun jij beginnen sporten met personal trainer?

Dat is nog de gemakkelijkste stap van allemaal. Contacteer ons via 06 36 29 56 34, info@innovatepersonaltraining.nl of WhatsApp, en maak een afspraak. Wij ontvangen je graag aan de Hilleweg 23 voor een goed gesprek. Samen gieten wij daarna jouw doelen in een helder en effectief trainingsprogramma.
Red je het toch niet in je eentje? Denk dan misschien eens aan Duo PT (vanaf 40 € per uur) of Personal Group Training (vanaf 12,50 € per uur): 2 ideale alternatieven voor wie de voordelen van personal training wil combineren met de motivatiekracht van een groepsdynamiek.

 • 5 star review  Ze zijn goed bezig �

  thumb Anneke Dominicus
  12 April 2018
 • 5 star review  Romeo geeft duidelijke uitleg over voeding en ook de hoe en wat en waarom wel en waarom niet.. zeer gedreven en positief persoon die weet waar hij over praat en wat hij doet !!

  thumb Kabouter Remco
  21 January 2017
 • 5 star review  Romeo is deskundig, enthousiast en 100% gemotiveerd!

  thumb Hans van den Boom
  21 January 2017
 • 5 star review  Als je meer rendement uit je leven wil halen ❤️💪🏻

  thumb Reza Geleedst
  20 January 2018
 • 5 star review  Top, goede begeleiding, veel kennis en wil je vooruit gang boeken dan ben je bij romeo aan het goede adres

  thumb Marjo Van't Veer
  14 June 2017
 • 5 star review  Hij is erg eerlijk en heeft geduld. Heb je een bepaald doel dan gaat hij er samen met jou ook echt voor. Hij denkt met je mee naar de juiste oplossingen voor jouw wensen. Wat ik daarnaast ook echt een pluspunt vond was dat hij altijd super snel reageert. Zijn passie voor dit vak zie je ook terug in zijn lessen. Top!

  thumb Veerle Dieleman
  20 August 2017
 • 5 star review  Goede begeleiding. Niet meer of minder dan nodig is en het resultaat zal niet van Romeo afhangen maar van jezelf. Voedingsadviezen zijn prima, goede afstemming en op maat gemaakt. Geldt trouwens ook voor de trainingsschema's, mijn conditie is in twee maanden enorm verbeterd en ik zit strakker in mijn vel dan in jaren. Belangrijker nog, ik voel me sterker en gezonder. Thanks en op naar het volgende schema over een maandje of twee.

  thumb Olaf van der Tier
  10 June 2017
 • 5 star review  Enthousiast met perfecte inzet en weet goed waar hij mee bezig is en hoe die dingen aan moet pakken.

  thumb Danny Marinissen
  31 January 2017
 • positive review  Het is met de begeleiding van Romeo makkelijk te doen wat je eigenlijk wilt: gewoontes aannemen voor een lichamelijk en geestelijk gezonder leven.

  thumb Rixt de Jong
  5 November 2018
 • 5 star review  Super Jasper! Weer een leuke bootcamp!

  thumb Ella van Oorschot
  1 February 2018
KLAAR MET NIET FIT ZIJN? NEEM CONTACT OP!