Innovate: effectief sporten met personal trainer

Wil je graag aan je gezondheid, fitheid en conditie werken, maar weet je niet waar te beginnen of hoe je doelen te bereiken? Benoem dan Innovate tot je Persoonlijke Trainer (PT).

Samen met jou halen wij het maximum uit al je trainingen. We zorgen niet alleen voor een blessurevrije opbouw en begeleiding van de trainingssessies; we letten ook op je voeding en coachen je door de moeilijke momenten.
Geniet dus volop van onze professionele infrastructuren en kom trainen bij Innovate: in een aangepast programma, geheel op maat van jouw conditie en jouw gezondheid.

innovate-persoonlijke-trainer-2

Een personal trainer, hoe werkt dat?

Bij persoonlijke training is de persoonlijke band tussen jezelf en je trainer cruciaal. Daarom start jouw Innovate traject met een uitgebreid intakegesprek, waarin we meer dan de tijd nemen om elkaar te leren kennen. Tijdens dit gesprek zal je toekomstige trainer ook peilen naar je fitness wensen en doelen. Samen met jou worden die in een uitgewerkt traject gegoten, waarvan de voortgang maandelijks geëvalueerd wordt via meting, weging en feedback rondes. Desgewenst blijven onze trainers hiervoor zelfs onbeperkt beschikbaar. Ze volgen je voeding, trainingen en ontwikkeling op de voet en staan je onderweg bij met persoonlijke tips en tricks. De exclusieve Innovate PRO app krijg je er gratis bij. Zo haal je altijd en overal het maximum uit je traject.

innovate-persoonlijke-trainer-3

Wat doet jouw persoonlijke trainer?

Welja… Hij is persoonlijk. En door elke training op jouw lichaam en conditie af te stemmen, zul jij sneller betere resultaten zien. Zo simpel is het eigenlijk. Bovendien past de personal trainer zich hiervoor ook helemaal in in jouw dagelijks leven. Hij traint wanneer jij kunt. Hij staat klaar wanneer jij het nodig hebt.

Waarom heb je een personal trainer nodig?

Conditietraining, algehele fitness, afslanken, revalidatie, blessure-herstel… Er zijn veel verschillende redenen waarom je personal training kunt overwegen. Naast de redenen kunnen ook je doelen verschillen: sterker worden, mentaal groeien, recupereren, ontspannen… Alles kan. Dat is wat personal training persoonlijk maakt: wij volgen jouw motivaties en doelen. Wij jagen jouw dromen na. Zo kunnen wij veel doelgerichter werken en blijf jij altijd zeker van een weloverwogen, professionele aanpak, vrij van blessures.

Hoe kun jij beginnen sporten met personal trainer?

Dat is nog de gemakkelijkste stap van allemaal. Contacteer ons via 06 36 29 56 34, info@innovatepersonaltraining.nl of WhatsApp, en maak een afspraak. Wij ontvangen je graag aan de Hilleweg 23 voor een goed gesprek. Samen gieten wij daarna jouw doelen in een helder en effectief trainingsprogramma.
Red je het toch niet in je eentje? Denk dan misschien eens aan Duo PT (vanaf 40 € per uur) of Personal Group Training (vanaf 12,50 € per uur): 2 ideale alternatieven voor wie de voordelen van personal training wil combineren met de motivatiekracht van een groepsdynamiek.

 • 5 star review  Enthousiast met perfecte inzet en weet goed waar hij mee bezig is en hoe die dingen aan moet pakken.

  thumb Danny Marinissen
  1/31/2017
 • 5 star review  Zeer tevreden over de personal training van Romeo, heb vanmiddag de laatste training gehad en kan het nu zelf gaan doen, alleen dan vaker per week. Hij geeft je veel tips, omtrent de oefeningen en ook voeding. Regelmatig is er een weegmoment. Bovendien weet hij al vlug wat je wel en niet aan kan en probeert hiermee ook voldoende rekening te houden of hier op in te spelen! Ondanks de goede begeleiding van Romeo, moet je het zelf doen en dat is niet altijd met evenveel doorzettingsvermogen en gewenst resultaat gegaan. Maar nu weet ik wel hoe ik oefeningen op de juiste manier kan doen e.d. Kortom, erg tevreden!

  thumb Jos van den Booren
  12/19/2017
 • 5 star review  Voor mij is Romeo een enorme steun! Ik volg het voedingsprogramma. Als het even niet meezit weet hij precies dat te zeggen waardoor ik weer gemotiveerd ben om ervoor te gaan. Deze keer heb ik vertrouwen dat ik mijn doel echt ga behalen. Hij is oprecht geintereseerd en luistert naar je. Dat is voor mij het belangrijkst.

  thumb Anja van Ginneken
  10/26/2017
 • 5 star review  Romeo is deskundig, enthousiast en 100% gemotiveerd!

  thumb Hans van den Boom
  1/21/2017
 • 5 star review  Iemand die weet waar hij mee bezig is! Enthousiast en gedreven.

  thumb Sabine de Kraker-Richard
  1/21/2017
 • 5 star review  De begeleiding is doelgericht, motiverend en effectief. Doordat er gekeken wordt naar jou persoonlijke voorkeuren en doelen als basis van de begeleiding, zul je al snel de effectiviteit merken.

  thumb Richard Dijl
  11/06/2017
 • 5 star review  Super Jasper! Weer een leuke bootcamp!

  thumb Ella van Oorschot
  2/01/2018
 • positive review  Het is met de begeleiding van Romeo makkelijk te doen wat je eigenlijk wilt: gewoontes aannemen voor een lichamelijk en geestelijk gezonder leven.

  thumb Rixt de Jong
  11/05/2018
 • positive review  Hele fijne groepslessen met duidelijke uitleg van Jasper! Allerlei oefeningen voor al je spieren! Zowel Cardio als kracht! Weer gaan sporten na 2 zwangerschappen, en viel in het begin erg tegen! Maar dat gaat nu hartstikke goed! Echt een aanrader als je wil sporten met support!

  thumb Anne-Fleur Van Loon-de Jonge
  11/10/2018
 • 5 star review  Ze zijn goed bezig �

  thumb Anneke Dominicus
  4/12/2018
KLAAR MET NIET FIT ZIJN? NEEM CONTACT OP!