De prive trainer van Innovate Personal Training: veel meer dan een coach

Wil je bouwen aan een fit en gezond leven? Met een trainer van Innovate Personal Training ben je alvast goed op weg. Kies voor een helder schema gebaseerd op jouw levensstijl. Elke persoon is immers anders. Zowel de ervaring met sporten als de verwachtingen verschillen voor elk individu.

De trainers van Innovate Personal Training staan dan ook voor je klaar met een gepersonaliseerd plan. Wil je graag je spiermassa vergroten? Ben je aan het trainen voor een marathon? Heb je last van een vervelende blessure?

Innovate Personal Training helpt je op weg met al je fitness doelen, bijvoorbeeld:
– Spierkracht vergroten
– Conditie verbeteren
– Revalideren

Contacteer ons vandaag nog om de vele mogelijkheden te bespreken.

innovate-prive-trainer

Totaalaanpak voor gerichte resultaten

Innovate Personal Training kies je ook voor een voedingsplan voor een slimme aanpak van je training. Bewegen en voeding gaan immers hand in hand. Je coach trainer stelt een gericht schema op om je te begeleiden. Om je spiermassa te vergroten heb je immers andere noden dan om een marathon te lopen. De coaching van Innovate Personal Training heeft dan ook aandacht voor je voedingspatroon en eten. Met een aangepast schema ga je aan de slag om het het meeste uit je training te halen. Wat je doel ook is, bij Innovate Personal Training ga je voor duurzame resultaten. Wil je ontdekken hoe een gepersonaliseerd voedingsadvies jou verder helpt? Mail ons vandaag voor vrijblijvende informatie voor jouw training.

prive-trainer-innovate-2

Ontdek de Instapweken van Innovate Personal Training

Bij Innovate Personal Training staat een gepersonaliseerde aanpak centraal. Elke begeleiding start dan ook met een intakegesprek om je beter te leren kennen. Daar is niet alleen aandacht voor jouw doelen, maar ook voor jouw sportgeschiedenis. Wat wil je graag bereiken? Welke obstakels ben je reeds tegengekomen? Wat motiveert je om te bouwen aan een gezond leven?

Na het eerste gesprek krijg je een aangepast schema gebaseerd op jouw lichaam en doelstellingen. Die gepersonaliseerde aanpak in combinatie van een intensieve coaching garandeert resultaten.

Tijdens de eigenlijke sessies staat een 1-op-1 aanpak centraal. De oefeningen zijn gericht om jouw doelen te behalen, zodat je je tijd optimaal benut. Het trainingsplan staat daarbij voorop om doeltreffend te kunnen werken, maar ook jouw input is belangrijk.

Voel je je niet goed bij bepaalde oefeningen? Heb je graag wat meer of minder afwisseling? Innovate Personal Training speelt in op jouw noden. Zo blijf je niet alleen gemotiveerd, maar ga je ook voor een gecontroleerde aanpak om blessures te vermijden.

1) Intakegesprek met aandacht voor jouw doelen
2) Aangepast plan met verscheidenheid aan oefeningen
3) Training met persoonlijke begeleiding voor de beste resultaten

Maak kennis met het team van Innovate Personal Training

Bij Innovate Personal Training staan drie gedreven professionals voor je klaar om het meeste uit je sessie te halen. De trainers Romeo De Kraker, Jasper De Kraker en Bores van den Broek hebben een ruime expertise opgebouwd in het begeleiden van sporters. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom voor een uitdagende training sessie. In combinatie met het voedingsadvies ga je voor een functionele en efficiënte training. Benieuwd geworden naar meer? Neem vandaag nog contact op!

 • 5 star review  Ken je dat? Alles lekker vinden qua eten, grote fan van chocola zijn, sporten niks aan vinden en toch af willen vallen? Een half jaar geleden besloot ik iets aan m’n gewicht te doen en heb contact met Romeo opgenomen. Na een fijn gesprek heeft hij een voedingsschema voor mij op maat gemaakt. En wat denk je? Ik at te weinig?! Nu 6 maanden verder, weinig gesport, genoten in het weekend en 6 kg afgevallen!!! Geen gezeur dat ik MOET gaan sporten, maar gewoon de spiegel voor houden. Dat is wat Romeo doet... dank je wel!! �

  thumb Chantal Giesbertz
  8/20/2018
 • 5 star review  Hij is erg eerlijk en heeft geduld. Heb je een bepaald doel dan gaat hij er samen met jou ook echt voor. Hij denkt met je mee naar de juiste oplossingen voor jouw wensen. Wat ik daarnaast ook echt een pluspunt vond was dat hij altijd super snel reageert. Zijn passie voor dit vak zie je ook terug in zijn lessen. Top!

  thumb Veerle Dieleman
  8/20/2017
 • 5 star review  Enthousiast met perfecte inzet en weet goed waar hij mee bezig is en hoe die dingen aan moet pakken.

  thumb Danny Marinissen
  1/31/2017
 • 5 star review  Erg tevreden! Hij neemt echt de tijd voor je en helpt je de juiste keuzes maken. Het heeft mij erg geholpen om te kiezen voor gezonde voeding.

  thumb Mieke Schrier
  4/29/2017
 • 5 star review  Zeer tevreden over de personal training van Romeo, heb vanmiddag de laatste training gehad en kan het nu zelf gaan doen, alleen dan vaker per week. Hij geeft je veel tips, omtrent de oefeningen en ook voeding. Regelmatig is er een weegmoment. Bovendien weet hij al vlug wat je wel en niet aan kan en probeert hiermee ook voldoende rekening te houden of hier op in te spelen! Ondanks de goede begeleiding van Romeo, moet je het zelf doen en dat is niet altijd met evenveel doorzettingsvermogen en gewenst resultaat gegaan. Maar nu weet ik wel hoe ik oefeningen op de juiste manier kan doen e.d. Kortom, erg tevreden!

  thumb Jos van den Booren
  12/19/2017
 • 5 star review  Voor mij is Romeo een enorme steun! Ik volg het voedingsprogramma. Als het even niet meezit weet hij precies dat te zeggen waardoor ik weer gemotiveerd ben om ervoor te gaan. Deze keer heb ik vertrouwen dat ik mijn doel echt ga behalen. Hij is oprecht geintereseerd en luistert naar je. Dat is voor mij het belangrijkst.

  thumb Anja van Ginneken
  10/26/2017
 • 5 star review  Goede begeleiding. Niet meer of minder dan nodig is en het resultaat zal niet van Romeo afhangen maar van jezelf. Voedingsadviezen zijn prima, goede afstemming en op maat gemaakt. Geldt trouwens ook voor de trainingsschema's, mijn conditie is in twee maanden enorm verbeterd en ik zit strakker in mijn vel dan in jaren. Belangrijker nog, ik voel me sterker en gezonder. Thanks en op naar het volgende schema over een maandje of twee.

  thumb Olaf van der Tier
  6/10/2017
 • positive review  Sinds ik bij Innovate train, eerst als personal training en nu in smalle group training, zit ik merkbaar lekkerder in mijn vel. De overtollige kilo's zijn eraf en mijn spierkracht en souplesse zijn duidelijk beter. De trainingen zijn altijd erg goed opgebouwd en er wordt goed meegedacht naar een alternatieve oefening bij eventuele lichamelijke klachten. De sfeer is gemoedelijk en gezellig, er wordt serieus getraind, maar er is ook altijd ruimte voor een lolletje. Kortom, zeker een aanrader!

  thumb Evelien Philipse
  4/14/2019
 • positive review  Het is met de begeleiding van Romeo makkelijk te doen wat je eigenlijk wilt: gewoontes aannemen voor een lichamelijk en geestelijk gezonder leven.

  thumb Rixt de Jong
  11/05/2018
 • 5 star review  De begeleiding is doelgericht, motiverend en effectief. Doordat er gekeken wordt naar jou persoonlijke voorkeuren en doelen als basis van de begeleiding, zul je al snel de effectiviteit merken.

  thumb Richard Dijl
  11/06/2017
KLAAR MET NIET FIT ZIJN? NEEM CONTACT OP!