De prive trainer van Innovate Personal Training: veel meer dan een coach

Wil je bouwen aan een fit en gezond leven? Met een trainer van Innovate Personal Training ben je alvast goed op weg. Kies voor een helder schema gebaseerd op jouw levensstijl. Elke persoon is immers anders. Zowel de ervaring met sporten als de verwachtingen verschillen voor elk individu.

De trainers van Innovate Personal Training staan dan ook voor je klaar met een gepersonaliseerd plan. Wil je graag je spiermassa vergroten? Ben je aan het trainen voor een marathon? Heb je last van een vervelende blessure?

Innovate Personal Training helpt je op weg met al je fitness doelen, bijvoorbeeld:
– Spierkracht vergroten
– Conditie verbeteren
– Revalideren

Contacteer ons vandaag nog om de vele mogelijkheden te bespreken.

innovate-prive-trainer

Totaalaanpak voor gerichte resultaten

Innovate Personal Training kies je ook voor een voedingsplan voor een slimme aanpak van je training. Bewegen en voeding gaan immers hand in hand. Je coach trainer stelt een gericht schema op om je te begeleiden. Om je spiermassa te vergroten heb je immers andere noden dan om een marathon te lopen. De coaching van Innovate Personal Training heeft dan ook aandacht voor je voedingspatroon en eten. Met een aangepast schema ga je aan de slag om het het meeste uit je training te halen. Wat je doel ook is, bij Innovate Personal Training ga je voor duurzame resultaten. Wil je ontdekken hoe een gepersonaliseerd voedingsadvies jou verder helpt? Mail ons vandaag voor vrijblijvende informatie voor jouw training.

prive-trainer-innovate-2

Ontdek de Instapweken van Innovate Personal Training

Bij Innovate Personal Training staat een gepersonaliseerde aanpak centraal. Elke begeleiding start dan ook met een intakegesprek om je beter te leren kennen. Daar is niet alleen aandacht voor jouw doelen, maar ook voor jouw sportgeschiedenis. Wat wil je graag bereiken? Welke obstakels ben je reeds tegengekomen? Wat motiveert je om te bouwen aan een gezond leven?

Na het eerste gesprek krijg je een aangepast schema gebaseerd op jouw lichaam en doelstellingen. Die gepersonaliseerde aanpak in combinatie van een intensieve coaching garandeert resultaten.

Tijdens de eigenlijke sessies staat een 1-op-1 aanpak centraal. De oefeningen zijn gericht om jouw doelen te behalen, zodat je je tijd optimaal benut. Het trainingsplan staat daarbij voorop om doeltreffend te kunnen werken, maar ook jouw input is belangrijk.

Voel je je niet goed bij bepaalde oefeningen? Heb je graag wat meer of minder afwisseling? Innovate Personal Training speelt in op jouw noden. Zo blijf je niet alleen gemotiveerd, maar ga je ook voor een gecontroleerde aanpak om blessures te vermijden.

1) Intakegesprek met aandacht voor jouw doelen
2) Aangepast plan met verscheidenheid aan oefeningen
3) Training met persoonlijke begeleiding voor de beste resultaten

Maak kennis met het team van Innovate Personal Training

Bij Innovate Personal Training staan drie gedreven professionals voor je klaar om het meeste uit je sessie te halen. De trainers Romeo De Kraker, Jasper De Kraker en Bores van den Broek hebben een ruime expertise opgebouwd in het begeleiden van sporters. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom voor een uitdagende training sessie. In combinatie met het voedingsadvies ga je voor een functionele en efficiënte training. Benieuwd geworden naar meer? Neem vandaag nog contact op!

 • 5 star review  Als je meer rendement uit je leven wil halen ❤️💪🏻

  thumb Reza Geleedst
  20 January 2018
 • positive review  Sinds een maand aan het trainen bij Innovate bij de groepslessen onder begeleiding van Jasper. De lessen zijn superleuk en afwisselend. Ik merk dat ik elke week sterker en fitter wordt. Al veel geleerd en kijk er elke week naar uit om weer te gaan trainen.

  thumb Maaike Stet
  10 November 2018
 • 5 star review  Voor mij is Romeo een enorme steun! Ik volg het voedingsprogramma. Als het even niet meezit weet hij precies dat te zeggen waardoor ik weer gemotiveerd ben om ervoor te gaan. Deze keer heb ik vertrouwen dat ik mijn doel echt ga behalen. Hij is oprecht geintereseerd en luistert naar je. Dat is voor mij het belangrijkst.

  thumb Anja van Ginneken
  26 October 2017
 • 5 star review  Top, goede begeleiding, veel kennis en wil je vooruit gang boeken dan ben je bij romeo aan het goede adres

  thumb Marjo Van't Veer
  14 June 2017
 • 5 star review  Romeo geeft duidelijke uitleg over voeding en ook de hoe en wat en waarom wel en waarom niet.. zeer gedreven en positief persoon die weet waar hij over praat en wat hij doet !!

  thumb Kabouter Remco
  21 January 2017
 • 5 star review  Heeft verstand van zaken en zeer fijn in de omgang. Alles wat je van een personal trainer mag verwachten!

  thumb Sjoerd Schrijver
  6 January 2017
 • 5 star review  Zeer tevreden over de personal training van Romeo, heb vanmiddag de laatste training gehad en kan het nu zelf gaan doen, alleen dan vaker per week. Hij geeft je veel tips, omtrent de oefeningen en ook voeding. Regelmatig is er een weegmoment. Bovendien weet hij al vlug wat je wel en niet aan kan en probeert hiermee ook voldoende rekening te houden of hier op in te spelen! Ondanks de goede begeleiding van Romeo, moet je het zelf doen en dat is niet altijd met evenveel doorzettingsvermogen en gewenst resultaat gegaan. Maar nu weet ik wel hoe ik oefeningen op de juiste manier kan doen e.d. Kortom, erg tevreden!

  thumb Jos van den Booren
  19 December 2017
 • 5 star review  Enthousiast met perfecte inzet en weet goed waar hij mee bezig is en hoe die dingen aan moet pakken.

  thumb Danny Marinissen
  31 January 2017
 • 5 star review  De begeleiding is doelgericht, motiverend en effectief. Doordat er gekeken wordt naar jou persoonlijke voorkeuren en doelen als basis van de begeleiding, zul je al snel de effectiviteit merken.

  thumb Richard Dijl
  6 November 2017
 • 5 star review  Goede begeleiding. Niet meer of minder dan nodig is en het resultaat zal niet van Romeo afhangen maar van jezelf. Voedingsadviezen zijn prima, goede afstemming en op maat gemaakt. Geldt trouwens ook voor de trainingsschema's, mijn conditie is in twee maanden enorm verbeterd en ik zit strakker in mijn vel dan in jaren. Belangrijker nog, ik voel me sterker en gezonder. Thanks en op naar het volgende schema over een maandje of twee.

  thumb Olaf van der Tier
  10 June 2017
KLAAR MET NIET FIT ZIJN? NEEM CONTACT OP!