Prive training op maat bij Innovate Personal Training

Welkom bij Innovate Personal Training! Bij onze studio staan ervaren trainers klaar om jou te helpen sterker, fitter en gezonder te worden! Het is goed om met jezelf aan de slag te gaan als je vindt dat je conditie beter kan. Dat doe je het beste met begeleiding van een professionele trainer. Iemand die ervaring heeft met het opzetten van een goed trainingsschema en die je motiveert om je hier volledig op te storten.

prive-training-innovate-3

Is het tijd om iets aan je conditie te doen?

Merk jij dat je snel moe bent, dat het lastiger voor je wordt om een hele werkdag actief te zijn en dat je gewicht steeds verder omhoog kruipt? Het is dan verstandig om hier iets aan te doen. Met een goede personal trainer kun je serieuze stappen maken waarmee jouw conditie weer op een goed niveau komt. Een goede conditie is niet alleen prettig om alles lichamelijk beter aan te kunnen, het geeft ook een boost aan hoe je jezelf mentaal voelt. Met een gezond lichaam is het veel makkelijker om te ontspannen. Het is ook zo dat je met een personal training bij ons even alle stress van de dag eruit kunt gooien en je geest weer tot rust kunt brengen!

prive-training-innovate-2

Een high end studio voor iedereen

Innovate Personal Training is gevestigd in Goes. Je vindt hier een professionele, moderne studio die van alle gemakken is voorzien. We hebben niet alleen de beste apparaten en tools voor je klaarstaan om jou te helpen bij je persoonlijke fitness lessen. We hebben ook een gezellige hoek ingericht waar je kunt genieten van een kopje koffie of thee, of een gezonde shake. Het is voor ons belangrijk dat jij je bij ons op je plek voelt. Dat je lekker aan je gezondheid kunt werken, maar dat je dit ook in een setting doet waar jij jezelf thuis voelt. Onze studio is dan ook voor iedereen die serieus aan de slag wil met een prive trainer.

Het belang van een goede prive training

Misschien loop jij al langer rond met het idee om iets aan je conditie te doen, maar is het er nooit van gekomen. Het is ook lastig om jezelf te motiveren als je lange dagen op je werk maakt en uitgeput thuis komt. Als je echter de stap zet om toch met je conditie aan de slag te gaan, dan merk je dat je snel vooruit gaat. Samen met een van onze ervaren, enthousiaste trainers stel je een programma op dat als doel heeft dat jij beter in je vel komt te zitten. Dit is een plan dat helemaal op jou is afgestemd en waarbij je zelf aan kunt geven hoe fanatiek je wil trainen.

Meer weten over Innovate Personal Training?

Laat het ons weten als je meer informatie wil hebben over Innovate Personal Training. Beter nog: loop eens bij ons binnen om met je eigen ogen te zien wat wij allemaal voor je in petto hebben!

 • 5 star review  Ken je dat? Alles lekker vinden qua eten, grote fan van chocola zijn, sporten niks aan vinden en toch af willen vallen? Een half jaar geleden besloot ik iets aan m’n gewicht te doen en heb contact met Romeo opgenomen. Na een fijn gesprek heeft hij een voedingsschema voor mij op maat gemaakt. En wat denk je? Ik at te weinig?! Nu 6 maanden verder, weinig gesport, genoten in het weekend en 6 kg afgevallen!!! Geen gezeur dat ik MOET gaan sporten, maar gewoon de spiegel voor houden. Dat is wat Romeo doet... dank je wel!! �

  thumb Chantal Giesbertz
  20 August 2018
 • 5 star review  Hij is erg eerlijk en heeft geduld. Heb je een bepaald doel dan gaat hij er samen met jou ook echt voor. Hij denkt met je mee naar de juiste oplossingen voor jouw wensen. Wat ik daarnaast ook echt een pluspunt vond was dat hij altijd super snel reageert. Zijn passie voor dit vak zie je ook terug in zijn lessen. Top!

  thumb Veerle Dieleman
  20 August 2017
 • 5 star review  Voor mij is Romeo een enorme steun! Ik volg het voedingsprogramma. Als het even niet meezit weet hij precies dat te zeggen waardoor ik weer gemotiveerd ben om ervoor te gaan. Deze keer heb ik vertrouwen dat ik mijn doel echt ga behalen. Hij is oprecht geintereseerd en luistert naar je. Dat is voor mij het belangrijkst.

  thumb Anja van Ginneken
  26 October 2017
 • 5 star review  De begeleiding is doelgericht, motiverend en effectief. Doordat er gekeken wordt naar jou persoonlijke voorkeuren en doelen als basis van de begeleiding, zul je al snel de effectiviteit merken.

  thumb Richard Dijl
  6 November 2017
 • 5 star review  Top, goede begeleiding, veel kennis en wil je vooruit gang boeken dan ben je bij romeo aan het goede adres

  thumb Marjo Van't Veer
  14 June 2017
 • positive review  Hele fijne groepslessen met duidelijke uitleg van Jasper! Allerlei oefeningen voor al je spieren! Zowel Cardio als kracht! Weer gaan sporten na 2 zwangerschappen, en viel in het begin erg tegen! Maar dat gaat nu hartstikke goed! Echt een aanrader als je wil sporten met support!

  thumb Anne-Fleur Van Loon-de Jonge
  10 November 2018
 • positive review  Als bedrijf zijn wij gestart met het Personal Training Traject voor onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk om ons lijf gezond en sterk te houden. Zeker met het fysieke beroep als Haarstylisten. Romeo en Jasper begeleiden ons hierin m.b.t sporten, coaching en voedingsadvies. Wij zijn heel tevreden met hun werkwijze, en raden het zeker aan om op deze manier te investeren in medewerkers en /of je eigen lijf!

  thumb Jessica Groenendal
  9 August 2019
 • 5 star review  Als je meer rendement uit je leven wil halen ❤️💪🏻

  thumb Reza Geleedst
  20 January 2018
 • positive review  Sinds ik bij Innovate train, eerst als personal training en nu in smalle group training, zit ik merkbaar lekkerder in mijn vel. De overtollige kilo's zijn eraf en mijn spierkracht en souplesse zijn duidelijk beter. De trainingen zijn altijd erg goed opgebouwd en er wordt goed meegedacht naar een alternatieve oefening bij eventuele lichamelijke klachten. De sfeer is gemoedelijk en gezellig, er wordt serieus getraind, maar er is ook altijd ruimte voor een lolletje. Kortom, zeker een aanrader!

  thumb Evelien Philipse
  14 April 2019
 • 5 star review  Goede begeleiding. Niet meer of minder dan nodig is en het resultaat zal niet van Romeo afhangen maar van jezelf. Voedingsadviezen zijn prima, goede afstemming en op maat gemaakt. Geldt trouwens ook voor de trainingsschema's, mijn conditie is in twee maanden enorm verbeterd en ik zit strakker in mijn vel dan in jaren. Belangrijker nog, ik voel me sterker en gezonder. Thanks en op naar het volgende schema over een maandje of twee.

  thumb Olaf van der Tier
  10 June 2017
KLAAR MET NIET FIT ZIJN? NEEM CONTACT OP!