Wat zijn de gemiddelde personal training kosten?

Wat kost personal training? Veel mensen die willen gaan sporten, zijn benieuwd naar personal training prijzen. Er wordt vaak gedacht dat personal training tarieven vrij hoog liggen, maar in de praktijk valt dat mee. Voor de kosten van personal training krijg je namelijk ook ontzettend veel terug: professioneel advies, extra motivatie en persoonlijke aandacht. De prijzen van personal training zijn dus vaak de moeite waard, want je betaalt personal training tarieven om het meeste uit jezelf te halen. Maar hoe zijn de tarieven voor personal training opgebouwd en wat krijg je voor deze personal training prijzen?

kosten-personal-training-innovate

Wat kost personal training?

De gemiddelde tarieven voor personal training liggen rond €60 per uur. Je kunt deze personal training prijzen voor meerdere sessies betalen, maar je kunt de kosten van personal training optimaal benutten door één of twee uurtjes met een begeleider te trainen. Hij of zij leert je alle fijne kneepjes van het vak, waarna je zelf verder kunt sporten zonder de bijbehorende personal training kosten. Wil je de kosten voor personal training drukken? Ga dan samen met een vriend sporten. In dat geval betaal je meestal gereduceerde personal training tarieven, rond €40 per uur.

kosten-innovate-personal-training

Wat valt onder de prijzen voor personal training?

Personal training tarieven zijn hoger dan een normaal sportschoolabonnement. Dat is niet vreemd, want dankzij personal training prijzen krijg je extra veel service. Voor de tarieven van personal training krijg je op maat gemaakte begeleiding, maar ook een intakegesprek. Ook maandelijkse metingen en evaluaties horen bij de personal training kosten. Voor de prijzen van personal training krijg je dus een gepersonaliseerd sporttraject. Vraag dus niet alleen “wat kost personal training?”, maar ook: “wat leveren de kosten voor personal training mij op?”.

Kosten personal training met voedingsadvies

De meeste prijzen voor personal training zijn exclusief voedingsadvies. Sommige trainers zijn in staat om je te adviseren over gezonde voeding, maar dit valt buiten de prijzen voor personal training. Wat kost personal training met voedingsadvies? De personal training prijzen zijn dan €75 extra per maand. Deze personal training kosten zijn inclusief voedingsschema’s, controles en coaching op het gebied van voeding. Deze hogere tarieven voor personal training zijn de moeite waard wanneer je wilt afvallen. Ook wanneer je spiermassa wilt kweken zijn deze personal training tarieven waardevol.

Wat kost personal training in een groep?

Wil je besparen op de tarieven voor personal training? Ga dan voor scherpe personal training prijzen door te trainen in een groep. Deze personal training kosten liggen lager, omdat je de trainer met groepsgenoten deelt. De prijzen voor personal training in groepen liggen rond €12,50 per les. Zo bespaar je dus mooi op de gemiddelde personal training tarieven. Bij deze kosten voor personal training horen nog steeds op maat gemaakt advies, sportschema’s en persoonlijke aandacht.

Kortom: wat kost personal training? De gemiddelde personal training kosten zijn ontzettend divers en de tarieven voor personal training veranderen aan de hand van jouw persoonlijke wensen.

 • positive review  Sinds ik bij Innovate train, eerst als personal training en nu in smalle group training, zit ik merkbaar lekkerder in mijn vel. De overtollige kilo's zijn eraf en mijn spierkracht en souplesse zijn duidelijk beter. De trainingen zijn altijd erg goed opgebouwd en er wordt goed meegedacht naar een alternatieve oefening bij eventuele lichamelijke klachten. De sfeer is gemoedelijk en gezellig, er wordt serieus getraind, maar er is ook altijd ruimte voor een lolletje. Kortom, zeker een aanrader!

  thumb Evelien Philipse
  14 April 2019
 • positive review  Het is met de begeleiding van Romeo makkelijk te doen wat je eigenlijk wilt: gewoontes aannemen voor een lichamelijk en geestelijk gezonder leven.

  thumb Rixt de Jong
  5 November 2018
 • 5 star review  Iemand die weet waar hij mee bezig is! Enthousiast en gedreven.

  thumb Sabine de Kraker-Richard
  21 January 2017
 • 5 star review  Enthousiast met perfecte inzet en weet goed waar hij mee bezig is en hoe die dingen aan moet pakken.

  thumb Danny Marinissen
  31 January 2017
 • 5 star review  Top, goede begeleiding, veel kennis en wil je vooruit gang boeken dan ben je bij romeo aan het goede adres

  thumb Marjo Van't Veer
  14 June 2017
 • 5 star review  Super Jasper! Weer een leuke bootcamp!

  thumb Ella van Oorschot
  1 February 2018
 • positive review  Hele fijne groepslessen met duidelijke uitleg van Jasper! Allerlei oefeningen voor al je spieren! Zowel Cardio als kracht! Weer gaan sporten na 2 zwangerschappen, en viel in het begin erg tegen! Maar dat gaat nu hartstikke goed! Echt een aanrader als je wil sporten met support!

  thumb Anne-Fleur Van Loon-de Jonge
  10 November 2018
 • 5 star review  Romeo is deskundig, enthousiast en 100% gemotiveerd!

  thumb Hans van den Boom
  21 January 2017
 • 5 star review  Na mijn operatie aan beide benen was ik enigszins angstig om weer te gaan sporten. Wat kan ik wel al doen en wat moet ik nog laten? Dit was de reden dat ik graag onder begeleiding wilde gaan sporten, zodat ik zelf zicht zou krijgen welke oefeningen ik al kon doen zonder klachten. Romeo was direct enthousiast en verdiepte in mijn blessure, zodat hij mij goed kon begeleiden. Door de personal training raakte ik enorm gemotiveerd om weer lekker te sporten. Met zijn begeleiding kon ik ook zelf in de fitness aan de slag. De personal training was voor mij het begin om weer volop in beweging te zijn. Minimaal in de fitness, maar wel weer vol op de mat. Romeo, bedankt voor je begeleiding de afgelopen maanden.

  thumb Tessa van Meerkerk
  10 July 2018
 • 5 star review  Gedreven met passie, dik 5 sterren verdiend!

  thumb Levi Oranje
  21 January 2017
KLAAR MET NIET FIT ZIJN? NEEM CONTACT OP!