Aan de slag met een vitaliteitscoach

Vind jij dat het tijd is geworden om iets aan je conditie te doen. Heb je het gevoel dat je niet lekker in je vel zit en zoek je nu iemand die je van dit vervelende gevoel af kan helpen? Dan is het goed om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die Innovate Personal Training te bieden heeft. Zo kunnen wij je bijvoorbeeld ondersteunen als vitaliteitscoach. Een dergelijke coach zorgt er namelijk voor dat jij je weer beter gaat voelen, maar ook dat je bijvoorbeeld op je werk weer beter gaat presteren.

Wat doet een vitaliteits coach precies?

Als jij ertoe besluit om een coach van Innovate in te schakelen om je meer vitaal te maken, dan mag je er op rekenen dat jouw leven helemaal gaat veranderen. Een dergelijke coach is er namelijk niet alleen maar om je te helpen lichamelijk in een betere conditie te komen. Vitaliteit zit hem ook in hoe jij je in je hoofd voelt. Wij motiveren je, inspireren je en zorgen ervoor dat je meer energie haalt uit de dagelijkse dingen in je leven. Als we met je aan de slag gaan als coach, dan doen wij dit op het gebied van voeding, beweging en mentale weerbaarheid. We leren je dat een groot deel van je lichamelijke kracht uit het mentale komt. Uiteraard gaan we ook flink met je aan de slag door middel van een groot aantal mentale oefeningen.

innovate-vitaliteits-coach

De experts van Innovate

Bij Innovate Personal Training vind jij een bevlogen groep mensen die er alles aan willen doen om mensen te helpen zich beter te voelen. Het is namelijk heel belangrijk dat jij elke dag vol energie aan kunt. Als dit namelijk niet zo is, dan zink je steeds een klein stukje verder weg in een negatieve spiraal. Laat ons je helpen deze spiraal te doorbreken. Als jij meer vitaliteit hebt, dan word je daadkrachtiger en voel je jezelf lekkerder, maar je kunt dan ook veel beter omgaan met uitdagingen en tegenslagen. Wij hebben veel ervaring op het gebied van personal training. We hebben al een groot aantal mensen geholpen zich beter te voelen en een betere conditie te krijgen. Dit hangt allemaal samen, wij leggen graag eens aan jou uit hoe dit precies in zijn werk gaat.

Maak een afspraak met Innovate

Heb jij er genoeg van om elke dag met een rotgevoel uit bed te komen en je door de dag heen te moeten slepen? Als jij je vitaler voelt, dan zul je merken dat het leven een stuk leuker en makkelijker is. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak met ons te maken. In een vrijblijvend gesprek gaan we dan samen met jou bekijken hoe wij ervoor gaan zorgen dat jij je straks weer een stuk beter voelt! Bij ons ben je aan het juiste adres voor training, voedingsadvies, mindset coaching en ontspanning.

 • 5 star review  Romeo geeft duidelijke uitleg over voeding en ook de hoe en wat en waarom wel en waarom niet.. zeer gedreven en positief persoon die weet waar hij over praat en wat hij doet !!

  thumb Kabouter Remco
  21 January 2017
 • 5 star review  Als je meer rendement uit je leven wil halen ❤️💪🏻

  thumb Reza Geleedst
  20 January 2018
 • 5 star review  Heeft verstand van zaken en zeer fijn in de omgang. Alles wat je van een personal trainer mag verwachten!

  thumb Sjoerd Schrijver
  6 January 2017
 • 5 star review  Erg tevreden! Hij neemt echt de tijd voor je en helpt je de juiste keuzes maken. Het heeft mij erg geholpen om te kiezen voor gezonde voeding.

  thumb Mieke Schrier
  29 April 2017
 • 5 star review  Ken je dat? Alles lekker vinden qua eten, grote fan van chocola zijn, sporten niks aan vinden en toch af willen vallen? Een half jaar geleden besloot ik iets aan m’n gewicht te doen en heb contact met Romeo opgenomen. Na een fijn gesprek heeft hij een voedingsschema voor mij op maat gemaakt. En wat denk je? Ik at te weinig?! Nu 6 maanden verder, weinig gesport, genoten in het weekend en 6 kg afgevallen!!! Geen gezeur dat ik MOET gaan sporten, maar gewoon de spiegel voor houden. Dat is wat Romeo doet... dank je wel!! �

  thumb Chantal Giesbertz
  20 August 2018
 • 5 star review  Super Jasper! Weer een leuke bootcamp!

  thumb Ella van Oorschot
  1 February 2018
 • positive review  Hele fijne groepslessen met duidelijke uitleg van Jasper! Allerlei oefeningen voor al je spieren! Zowel Cardio als kracht! Weer gaan sporten na 2 zwangerschappen, en viel in het begin erg tegen! Maar dat gaat nu hartstikke goed! Echt een aanrader als je wil sporten met support!

  thumb Anne-Fleur Van Loon-de Jonge
  10 November 2018
 • positive review  Specialisten op gebied van voeding, training en gedrag! Hebben mij de juiste tools aangeleerd voor een gezonder en fitter leven. Zeker een aanrader

  thumb Leander Van der Reest
  24 August 2019
 • 5 star review  Ze zijn goed bezig �

  thumb Anneke Dominicus
  12 April 2018
 • positive review  Het is met de begeleiding van Romeo makkelijk te doen wat je eigenlijk wilt: gewoontes aannemen voor een lichamelijk en geestelijk gezonder leven.

  thumb Rixt de Jong
  5 November 2018
KLAAR MET NIET FIT ZIJN? NEEM CONTACT OP!