Je beter voelen met goede voedingsbegeleiding

Wil jij iets veranderen aan je voedingspatroon? Wil jij afvallen of juist aankomen? Dan zul je merken dat dit relatief eenvoudig te doen is. Iedereen met een beetje wilskracht kan afvallen of aankomen. Het punt daarbij is alleen: kan je dat nieuwe gewicht ook volhouden? Dat is waar voor veel mensen meer het probleem zit. We raden je dan ook aan om eens contact op te nemen met Innovate Personal Training als jij niet alleen maar je gewicht aan wil passen, maar dit ook op het nieuwe niveau wil houden. Onze voedingsbegeleiding wordt voor jou helemaal op maat aangepast. Als jij je echt in wil zetten en met ons aan de slag wil gaan, dan zorgen wij ervoor dat jij je ideale gewicht vast blijft houden!

Het sleutelwoord is Volhouden

Afvallen en aankomen zijn eigenlijk interessante begrippen. Mensen die gewicht kwijt willen raken, die hier ook echt hun best voor doen, kunnen met een periode van inspanning ervoor zorgen dat ze op hun streefgewicht komen. We kunnen je bij Innovate daar ook bij helpen. Het punt is echter dat mensen die hun ideale gewicht hebben behaald, dan ook denken dat ze klaar zijn. Terwijl het echte werk eigenlijk pas na het afvallen of aankomen komt. Want hoe zorg je ervoor dat je dat nieuwe gewicht ook over een half jaar nog hebt? Of over vijf jaar? Tien jaar? Belangrijk hierbij is dat je blijft volhouden. Dat je ervoor zorgt dat je dat goede ritme dat je aanhield bij het afvallen ook aan blijft houden om op gewicht te blijven. Meer weten hierover? Neem dan gewoon even contact met ons op om onze mogelijkheden met ons door te nemen.

Begeleiding bij jouw nieuwe voedingspatroon

Schrijf jezelf in bij Innovate om met ons door te nemen wat je mogelijkheden zijn op het gebied van een nieuw voedingspatroon. We maken voor jou een voedingsplan op maat, waar je dan ook de nodige handvatten bij krijgt aangereikt. Je krijgt toegang tot onze speciale apps, waarmee je wordt ondersteund bij het afvallen en volhouden. En we geven je voedingsvariatielijsten, zodat jij toch nog steeds lekker gevarieerd kunt blijven eten. Je moet onze begeleiding dan ook niet zien als een streng dieet. We bieden je een duurzaam plan waarmee jij je nieuwe voedingspatroon vol blijft houden. In essentie blijf je gewoon eten wat je lekker vindt, maar houd je er simpelweg rekening mee wanneer en hoe vaak je dit doet.

Maak een afspraak met onze voedingsexperts

Bij Innovate Personal Training gaan we graag met je aan de slag. Als jij niet lekker in je vel zit, dan gaan wij je helpen om weer een goed gevoel te krijgen. Daarbij kijken we niet alleen maar naar je voeding, maar ook naar je slaap, je dagelijkse gewoontes en je stressniveau. Aan de hand hiervan maken wij dan een plan dat jou op het lijf geschreven is. We staan dan ook altijd klaar om jou te helpen en samen met jou een goed plan op te stellen!

 • positive review  Als bedrijf zijn wij gestart met het Personal Training Traject voor onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk om ons lijf gezond en sterk te houden. Zeker met het fysieke beroep als Haarstylisten. Romeo en Jasper begeleiden ons hierin m.b.t sporten, coaching en voedingsadvies. Wij zijn heel tevreden met hun werkwijze, en raden het zeker aan om op deze manier te investeren in medewerkers en /of je eigen lijf!

  thumb Jessica Groenendal
  9 August 2019
 • 5 star review  Top, goede begeleiding, veel kennis en wil je vooruit gang boeken dan ben je bij romeo aan het goede adres

  thumb Marjo Van't Veer
  14 June 2017
 • 5 star review  Romeo is deskundig, enthousiast en 100% gemotiveerd!

  thumb Hans van den Boom
  21 January 2017
 • 5 star review  Ze zijn goed bezig �

  thumb Anneke Dominicus
  12 April 2018
 • 5 star review  Voor mij is Romeo een enorme steun! Ik volg het voedingsprogramma. Als het even niet meezit weet hij precies dat te zeggen waardoor ik weer gemotiveerd ben om ervoor te gaan. Deze keer heb ik vertrouwen dat ik mijn doel echt ga behalen. Hij is oprecht geintereseerd en luistert naar je. Dat is voor mij het belangrijkst.

  thumb Anja van Ginneken
  26 October 2017
 • 5 star review  Enthousiast met perfecte inzet en weet goed waar hij mee bezig is en hoe die dingen aan moet pakken.

  thumb Danny Marinissen
  31 January 2017
 • positive review  Hele fijne groepslessen met duidelijke uitleg van Jasper! Allerlei oefeningen voor al je spieren! Zowel Cardio als kracht! Weer gaan sporten na 2 zwangerschappen, en viel in het begin erg tegen! Maar dat gaat nu hartstikke goed! Echt een aanrader als je wil sporten met support!

  thumb Anne-Fleur Van Loon-de Jonge
  10 November 2018
 • 5 star review  Romeo geeft duidelijke uitleg over voeding en ook de hoe en wat en waarom wel en waarom niet.. zeer gedreven en positief persoon die weet waar hij over praat en wat hij doet !!

  thumb Kabouter Remco
  21 January 2017
 • positive review  Specialisten op gebied van voeding, training en gedrag! Hebben mij de juiste tools aangeleerd voor een gezonder en fitter leven. Zeker een aanrader

  thumb Leander Van der Reest
  24 August 2019
 • positive review  Sinds ik bij Innovate train, eerst als personal training en nu in smalle group training, zit ik merkbaar lekkerder in mijn vel. De overtollige kilo's zijn eraf en mijn spierkracht en souplesse zijn duidelijk beter. De trainingen zijn altijd erg goed opgebouwd en er wordt goed meegedacht naar een alternatieve oefening bij eventuele lichamelijke klachten. De sfeer is gemoedelijk en gezellig, er wordt serieus getraind, maar er is ook altijd ruimte voor een lolletje. Kortom, zeker een aanrader!

  thumb Evelien Philipse
  14 April 2019
KLAAR MET NIET FIT ZIJN? NEEM CONTACT OP!