Een nieuw voedingsschema

Vind jij dat het tijd is om eens iets aan jezelf te doen? Ben je niet tevreden met je gewicht, maar vind je het moeilijk om je ideale gewicht te bereiken? Dan is het goed om eens een kijkje te nemen bij wat Innovate Personal Training je op dit gebied allemaal te bieden heeft. Bij ons vind je namelijk experts op het gebied van voeding en beweging, die voor zowel heren als dames een voedingsschema op maat maken. We kijken hierbij niet alleen maar naar je huidige gewicht en naar je streefgewicht, maar ook naar je dagelijkse gewoontes, je slaappatroon en je stressniveau. Dit zijn namelijk allemaal elementen om rekening mee te houden bij het opstellen van een goed voedingsschema.

innovate-personal-training-voedingsschema

Voedingsschema vrouw

Bij Innovate vind je personal trainers die niet alleen maar met jou bewegingen gaan doen om je weer fit te krijgen. Om echt goed in je vel te komen zitten is voeding minstens zo belangrijk. Toch hoef je niet bang te zijn dat wij je op een streng dieet gaan zetten. Vaak is het juist zo dat je met een voedingsschema een vrouw helpt door hier en daar aanpassingen te maken. Niet eens zozeer aanpassingen aan wat je eet, maar wel aan hoe vaak en wanneer je het eet. We stellen een sport en voeding schema op waar jij wat mee kunt. Lekker bewegen, lekker eten en je snel weer een stuk beter gaan voelen!

voedingsschema-innovate-personal-training

Een voedingsschema voor iemand die op gewicht wil blijven

Het bereiken van je ideale gewicht is eigenlijk niet eens het moeilijkste. Dat is het op gewicht blijven. Vaak denken mensen die hun streefgewicht hebben bereikt dat ze dan klaar zijn. Maar je moet er juist voor zorgen dat je jouw voedingspatroon blijft volgen, zodat jij ook lekker in je vel blijft zitten. Vandaar ook dat wij een voedingsschema voor je opstellen dat je met plezier blijft volgen. Geen rigoureus stappenplan waar je je strak aan moet houden, maar een plan waar je ontspannen je gewicht mee op peil houdt. Wil jij hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om een afspraak met ons te maken en onze mogelijkheden met ons door te nemen.

Een sport en voeding schema op maat

Als wij een sport en voeding schema opstellen, dan zorgen we ervoor dat dit helemaal op maat wordt gemaakt. Iedereen is anders, geen enkel voedingsschema is dan ook hetzelfde. We gaan graag eens met je om tafel om voor jou een goed plan op te stellen. Een voedingsschema voor een vrouw die er genoeg van heeft om niet goed in haar vel te zitten en die zich wil inzetten om zich weer beter te gaan voelen. We besteden veel zorg en aandacht aan het opstellen van elk sport en voeding schema dat we maken. Per slot van rekening willen we jou zo goed mogelijk steunen bij het beginnen van een nieuwe fase in je leven.

 • 5 star review  De begeleiding is doelgericht, motiverend en effectief. Doordat er gekeken wordt naar jou persoonlijke voorkeuren en doelen als basis van de begeleiding, zul je al snel de effectiviteit merken.

  thumb Richard Dijl
  6 November 2017
 • 5 star review  Ken je dat? Alles lekker vinden qua eten, grote fan van chocola zijn, sporten niks aan vinden en toch af willen vallen? Een half jaar geleden besloot ik iets aan m’n gewicht te doen en heb contact met Romeo opgenomen. Na een fijn gesprek heeft hij een voedingsschema voor mij op maat gemaakt. En wat denk je? Ik at te weinig?! Nu 6 maanden verder, weinig gesport, genoten in het weekend en 6 kg afgevallen!!! Geen gezeur dat ik MOET gaan sporten, maar gewoon de spiegel voor houden. Dat is wat Romeo doet... dank je wel!! �

  thumb Chantal Giesbertz
  20 August 2018
 • 5 star review  Voor mij is Romeo een enorme steun! Ik volg het voedingsprogramma. Als het even niet meezit weet hij precies dat te zeggen waardoor ik weer gemotiveerd ben om ervoor te gaan. Deze keer heb ik vertrouwen dat ik mijn doel echt ga behalen. Hij is oprecht geintereseerd en luistert naar je. Dat is voor mij het belangrijkst.

  thumb Anja van Ginneken
  26 October 2017
 • 5 star review  Top, goede begeleiding, veel kennis en wil je vooruit gang boeken dan ben je bij romeo aan het goede adres

  thumb Marjo Van't Veer
  14 June 2017
 • 5 star review  Goede begeleiding. Niet meer of minder dan nodig is en het resultaat zal niet van Romeo afhangen maar van jezelf. Voedingsadviezen zijn prima, goede afstemming en op maat gemaakt. Geldt trouwens ook voor de trainingsschema's, mijn conditie is in twee maanden enorm verbeterd en ik zit strakker in mijn vel dan in jaren. Belangrijker nog, ik voel me sterker en gezonder. Thanks en op naar het volgende schema over een maandje of twee.

  thumb Olaf van der Tier
  10 June 2017
 • 5 star review  Romeo geeft duidelijke uitleg over voeding en ook de hoe en wat en waarom wel en waarom niet.. zeer gedreven en positief persoon die weet waar hij over praat en wat hij doet !!

  thumb Kabouter Remco
  21 January 2017
 • positive review  Sinds een maand aan het trainen bij Innovate bij de groepslessen onder begeleiding van Jasper. De lessen zijn superleuk en afwisselend. Ik merk dat ik elke week sterker en fitter wordt. Al veel geleerd en kijk er elke week naar uit om weer te gaan trainen.

  thumb Maaike Stet
  10 November 2018
 • positive review  Hele fijne groepslessen met duidelijke uitleg van Jasper! Allerlei oefeningen voor al je spieren! Zowel Cardio als kracht! Weer gaan sporten na 2 zwangerschappen, en viel in het begin erg tegen! Maar dat gaat nu hartstikke goed! Echt een aanrader als je wil sporten met support!

  thumb Anne-Fleur Van Loon-de Jonge
  10 November 2018
 • 5 star review  Heeft verstand van zaken en zeer fijn in de omgang. Alles wat je van een personal trainer mag verwachten!

  thumb Sjoerd Schrijver
  6 January 2017
 • 5 star review  Iemand die weet waar hij mee bezig is! Enthousiast en gedreven.

  thumb Sabine de Kraker-Richard
  21 January 2017
KLAAR MET NIET FIT ZIJN? NEEM CONTACT OP!