Zakelijk sportief

Ziekteverzuim terugdringen? Lichamelijk zware inspanning van het personeel? Slechte voedingsgewoontes en veel stress? Wilt u samen met uw personeel werken aan de vitaliteit van uw werknemers en dus van uw kindje(onderneming)?

Zakelijk sportief is een onderdeel van Innovate Business Care; wij zorgen voor uw werknemers! Innovate Business Care focust zich op de vitaliteit van uw werknemers, en u! Dit stopt niet bij wekelijks trainen, maar focust zich ook op het hanteren van een gezond voedingspatroon binnen uw organisatie, stress-management, en andere leefstijl factoren. Zo behaalt u nóg betere resultaten met uw onderneming!

Innovate biedt, middels haar business vitaliteits programma’s voorzien van online en persoonlijke begeleiding, alle relevante handvatten voor werknemers om een gezonde leefstijl te starten en te behouden. Hierdoor zal iedere werknemer zijn gewenste kwaliteit van leven kunnen verhogen, met als gevolg duurzaam inzetbaar personeel met een laag ziekteverzuim en een hoge arbeidsproductiviteit.

Tevens draagt het programma bij aan de algemene bewustwording voor een duurzaam, gezond en vitaal leven in relatie tot werk, gezinsleven en vrije tijd. 

Door de verschillende programma’s en -niveau ’s zijn ze beschikbaar voor ieder type medewerker, gedurende iedere fase van het leven tegen een voor iedere werkgever bereikbaar budget.

Goed voor uw medewerkers, en goed voor uw organisatie! 

Het is onze missie uw investering er uit te halen door minder ziekteverzuim.

EEN TOTALE AANPAK VOOR UW ORGANISATIE

EEN TOTALE AANPAK VOOR UW ORGANISATIE

Innovate biedt onderbouwde begeleidingsprogramma’s op 3 niveaus.

Niveau 1 en 2 bevatten de online diensten bestaande uit ons online leefstijl portaal, mobiele apps aangevuld met coaching van onze online coaches.

Middels de diverse diensten op niveau 3 kunnen de online diensten worden aangevuld met persoonlijke begeleiding bij onze locatie of incompany.

Bijgevoegde illustratie geeft een totaal beeld van de combinatie van online en persoonlijke begeleidingsmogelijkheden voor uw organisatie.

DE VOORDELEN

DE VOORDELEN

 • Zeer laagdrempelige collectieve introductiemogelijkheden, waardoor leefstijl en bijbehorende vitaliteit een bereikbaar groepsproces wordt.
 • Door zichtbaarheid van inzet door opzet als sociale community wordt deelname voor ieder individu gestimuleerd.
 • Aantoonbaar gebruik en resultaat middels 8.000.000+ downloads en 4,7 ster rating in de app-stores.
 • Altijd een unieke combinatie van training voeding en benodigde coaching.
 • Persoonlijke coaching conform een individueel doelgericht begeleidingsprogramma.
 • Bruikbaar op en om de werkplek, thuis, buiten of in een sportcentrum van een INNOVATE Coach in jouw regio.
 • Eenvoudige aanpasbaarheid van de begeleidingsintensiteit per individu door switchen van niveau.
 • Iedere combinatie van niveaus mogelijk binnen uw organisatie.
 • Motivatie en educatie door collectieve coaching.
 • Leefstijl portaal conform bedrijfshuisstijl.

 

DE VOLGENDE BEDRIJVEN ZIJN AANGESLOTEN BIJ ZAKELIJK SPORTIEF:

 • 5 star review  Hij is erg eerlijk en heeft geduld. Heb je een bepaald doel dan gaat hij er samen met jou ook echt voor. Hij denkt met je mee naar de juiste oplossingen voor jouw wensen. Wat ik daarnaast ook echt een pluspunt vond was dat hij altijd super snel reageert. Zijn passie voor dit vak zie je ook terug in zijn lessen. Top!

  thumb Veerle Dieleman
  8/20/2017
 • 5 star review  Na mijn operatie aan beide benen was ik enigszins angstig om weer te gaan sporten. Wat kan ik wel al doen en wat moet ik nog laten? Dit was de reden dat ik graag onder begeleiding wilde gaan sporten, zodat ik zelf zicht zou krijgen welke oefeningen ik al kon doen zonder klachten. Romeo was direct enthousiast en verdiepte in mijn blessure, zodat hij mij goed kon begeleiden. Door de personal training raakte ik enorm gemotiveerd om weer lekker te sporten. Met zijn begeleiding kon ik ook zelf in de fitness aan de slag. De personal training was voor mij het begin om weer volop in beweging te zijn. Minimaal in de fitness, maar wel weer vol op de mat. Romeo, bedankt voor je begeleiding de afgelopen maanden.

  thumb Tessa van Meerkerk
  7/10/2018
 • 5 star review  Super Jasper! Weer een leuke bootcamp!

  thumb Ella van Oorschot
  2/01/2018
 • 5 star review  De begeleiding is doelgericht, motiverend en effectief. Doordat er gekeken wordt naar jou persoonlijke voorkeuren en doelen als basis van de begeleiding, zul je al snel de effectiviteit merken.

  thumb Richard Dijl
  11/06/2017
 • Sinds een maand aan het trainen bij Innovate bij de groepslessen onder begeleiding van Jasper. De lessen zijn superleuk en afwisselend. Ik merk dat ik elke week sterker en fitter wordt. Al veel geleerd en kijk er elke week naar uit om weer te gaan trainen.

  thumb Maaike Stet
  11/10/2018
 • 5 star review  Zeer tevreden over de personal training van Romeo, heb vanmiddag de laatste training gehad en kan het nu zelf gaan doen, alleen dan vaker per week. Hij geeft je veel tips, omtrent de oefeningen en ook voeding. Regelmatig is er een weegmoment. Bovendien weet hij al vlug wat je wel en niet aan kan en probeert hiermee ook voldoende rekening te houden of hier op in te spelen! Ondanks de goede begeleiding van Romeo, moet je het zelf doen en dat is niet altijd met evenveel doorzettingsvermogen en gewenst resultaat gegaan. Maar nu weet ik wel hoe ik oefeningen op de juiste manier kan doen e.d. Kortom, erg tevreden!

  thumb Jos van den Booren
  12/19/2017
 • 5 star review  Enthousiast met perfecte inzet en weet goed waar hij mee bezig is en hoe die dingen aan moet pakken.

  thumb Danny Marinissen
  1/31/2017
 • 5 star review  Voor mij is Romeo een enorme steun! Ik volg het voedingsprogramma. Als het even niet meezit weet hij precies dat te zeggen waardoor ik weer gemotiveerd ben om ervoor te gaan. Deze keer heb ik vertrouwen dat ik mijn doel echt ga behalen. Hij is oprecht geintereseerd en luistert naar je. Dat is voor mij het belangrijkst.

  thumb Anja van Ginneken
  10/26/2017
 • 5 star review  Top, goede begeleiding, veel kennis en wil je vooruit gang boeken dan ben je bij romeo aan het goede adres

  thumb Marjo Van't Veer
  6/14/2017
 • 5 star review  Als je meer rendement uit je leven wil halen ❤️💪🏻

  thumb Reza Geleedst
  1/20/2018
KLAAR MET NIET FIT ZIJN? NEEM CONTACT OP!