Zakelijk sportief

Ziekteverzuim terugdringen? Lichamelijk zware inspanning van het personeel? Slechte voedingsgewoontes en veel stress? Wilt u samen met uw personeel werken aan de vitaliteit van uw werknemers en dus van uw kindje(onderneming)?

Zakelijk sportief is een onderdeel van Innovate Business Care; wij zorgen voor uw werknemers! Innovate Business Care focust zich op de vitaliteit van uw werknemers, en u! Dit stopt niet bij wekelijks trainen, maar focust zich ook op het hanteren van een gezond voedingspatroon binnen uw organisatie, stress-management, en andere leefstijl factoren. Zo behaalt u nóg betere resultaten met uw onderneming!

Innovate biedt, middels haar business vitaliteits programma’s voorzien van online en persoonlijke begeleiding, alle relevante handvatten voor werknemers om een gezonde leefstijl te starten en te behouden. Hierdoor zal iedere werknemer zijn gewenste kwaliteit van leven kunnen verhogen, met als gevolg duurzaam inzetbaar personeel met een laag ziekteverzuim en een hoge arbeidsproductiviteit.

Tevens draagt het programma bij aan de algemene bewustwording voor een duurzaam, gezond en vitaal leven in relatie tot werk, gezinsleven en vrije tijd. 

Door de verschillende programma’s en -niveau ’s zijn ze beschikbaar voor ieder type medewerker, gedurende iedere fase van het leven tegen een voor iedere werkgever bereikbaar budget.

Goed voor uw medewerkers, en goed voor uw organisatie! 

Het is onze missie uw investering er uit te halen door minder ziekteverzuim.

EEN TOTALE AANPAK VOOR UW ORGANISATIE

EEN TOTALE AANPAK VOOR UW ORGANISATIE

Innovate biedt onderbouwde begeleidingsprogramma’s op 3 niveaus.

Niveau 1 en 2 bevatten de online diensten bestaande uit ons online leefstijl portaal, mobiele apps aangevuld met coaching van onze online coaches.

Middels de diverse diensten op niveau 3 kunnen de online diensten worden aangevuld met persoonlijke begeleiding bij onze locatie of incompany.

Bijgevoegde illustratie geeft een totaal beeld van de combinatie van online en persoonlijke begeleidingsmogelijkheden voor uw organisatie.

DE VOORDELEN

DE VOORDELEN

 • Zeer laagdrempelige collectieve introductiemogelijkheden, waardoor leefstijl en bijbehorende vitaliteit een bereikbaar groepsproces wordt.
 • Door zichtbaarheid van inzet door opzet als sociale community wordt deelname voor ieder individu gestimuleerd.
 • Aantoonbaar gebruik en resultaat middels 8.000.000+ downloads en 4,7 ster rating in de app-stores.
 • Altijd een unieke combinatie van training voeding en benodigde coaching.
 • Persoonlijke coaching conform een individueel doelgericht begeleidingsprogramma.
 • Bruikbaar op en om de werkplek, thuis, buiten of in een sportcentrum van een INNOVATE Coach in jouw regio.
 • Eenvoudige aanpasbaarheid van de begeleidingsintensiteit per individu door switchen van niveau.
 • Iedere combinatie van niveaus mogelijk binnen uw organisatie.
 • Motivatie en educatie door collectieve coaching.
 • Leefstijl portaal conform bedrijfshuisstijl.

 

DE VOLGENDE BEDRIJVEN ZIJN AANGESLOTEN BIJ ZAKELIJK SPORTIEF:

 • 5 star review  Na mijn operatie aan beide benen was ik enigszins angstig om weer te gaan sporten. Wat kan ik wel al doen en wat moet ik nog laten? Dit was de reden dat ik graag onder begeleiding wilde gaan sporten, zodat ik zelf zicht zou krijgen welke oefeningen ik al kon doen zonder klachten. Romeo was direct enthousiast en verdiepte in mijn blessure, zodat hij mij goed kon begeleiden. Door de personal training raakte ik enorm gemotiveerd om weer lekker te sporten. Met zijn begeleiding kon ik ook zelf in de fitness aan de slag. De personal training was voor mij het begin om weer volop in beweging te zijn. Minimaal in de fitness, maar wel weer vol op de mat. Romeo, bedankt voor je begeleiding de afgelopen maanden.

  thumb Tessa van Meerkerk
  7/10/2018
 • 5 star review  Romeo geeft duidelijke uitleg over voeding en ook de hoe en wat en waarom wel en waarom niet.. zeer gedreven en positief persoon die weet waar hij over praat en wat hij doet !!

  thumb Kabouter Remco
  1/21/2017
 • 5 star review  Heeft verstand van zaken en zeer fijn in de omgang. Alles wat je van een personal trainer mag verwachten!

  thumb Sjoerd Schrijver
  1/06/2017
 • 5 star review  Iemand die weet waar hij mee bezig is! Enthousiast en gedreven.

  thumb Sabine de Kraker-Richard
  1/21/2017
 • 5 star review  Professionele eerste indruk.

  thumb Tom Pieters
  11/06/2016
 • 5 star review  Romeo is deskundig, enthousiast en 100% gemotiveerd!

  thumb Hans van den Boom
  1/21/2017
 • 5 star review  Super Jasper! Weer een leuke bootcamp!

  thumb Ella van Oorschot
  2/01/2018
 • 5 star review  Erg tevreden! Hij neemt echt de tijd voor je en helpt je de juiste keuzes maken. Het heeft mij erg geholpen om te kiezen voor gezonde voeding.

  thumb Mieke Schrier
  4/29/2017
 • 5 star review  Enthousiast met perfecte inzet en weet goed waar hij mee bezig is en hoe die dingen aan moet pakken.

  thumb Danny Marinissen
  1/31/2017
 • 5 star review  Top, goede begeleiding, veel kennis en wil je vooruit gang boeken dan ben je bij romeo aan het goede adres

  thumb Marjo Van't Veer
  6/14/2017
KLAAR MET NIET FIT ZIJN? NEEM CONTACT OP!